Trailer La mécanique du cœur

Mooi voorproefje van de sprookjesachtige Frans-Belgische animatiefilm.

Jack et la Mécanique du Cœur (Jack and the Cuckoo-Clock Heart) is een nieuwe animatiefilm die gebaseerd op de gelijknamige roman van Mathias Malzieu. Hij schreef eveneens het script en regisseert de film samen met Stéphane Berla.

Het verhaal speelt zich af in de negentiende eeuw en draait om Jack, een jongen die geboren wordt op de koudste dag in de geschiedenis. De vroedvrouw Madeleine redt zijn leven door zijn bevroren hart te vervangen door een klok. Die prothese werkt prima zolang Jack rustig blijft, de wijzers niet aanraakt en vooral niet verliefd wordt. Dat laatste wordt echter een probleem wanneer hij valt voor de charmes van de jonge straatzangeres Miss Acacia.

De film is een productie van de Franse filmhuis EuropaCorp en werd voor een aanzienlijk deel gemaakt in de Belgische animatiestudio Walking the Dog. De onderstaande trailer laat alvast zien hoe Jack de zangeres achternareist (van Schotland tot Parijs) en zo in een fantasievol avontuur belandt.

Het resultaat wordt in Franse en Belgische zalen verwacht op 5 februari 2014.

Franse trailer Jack et la mécanique du cœur

Lees ook:Teaser La mécanique du cœur
Lees ook:Mooi voorsmaakje La mécanique du cœur
Lees ook:2012 brengt The Boy with the Cuckoo-Clock Heart
Lees ook:Eerste blik op The Boy with the Cuckoo-Clock Heart
Lees ook:Nominaties Europese Animatiefilm 2014

2 reacties op “Trailer La mécanique du cœur

  1. DragonMaster

    Lekker sfeertje.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hansje

    Mooie designs. De animatie ben ik nog niet zo kapot van.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.