Trippel Trappel Trailer

Meer mooie beelden uit de Nederlandse prent.

Trippel Trappel is de eerste avondvullende tekenfilm van de Nederlandse regisseurs Albert ‘t Hooft en Paco Vink en wordt een vrolijk avontuur voor de hele familie.

Het verhaal volgt enkele huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren en cadeautjes krijgen: “Onder leiding van de energieke Fretje maken ze hun eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje, samen met zijn vrienden Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Ze beleven een avontuurlijke reis op weg naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan te mislukken door tussenkomst van een rat. Of weet Sinterklaas nog een oplossing?”

Vandaag werd de eerste trailer vrijgegeven. De onderstaande video pakt uit met heel wat verse fragmenten en ziet er veelbelovend uit. De handgetekende animatiefilm is volledig in Nederland en België gemaakt als coproductie van il Luster en Vivi Film.

Het resultaat wordt op 8 oktober 2014 in de Nederlandse zalen verwacht. Op 28 september 2014 gaat de film al in première op het Nederlands Film Festival. De Belgische release staat gepland voor 28 oktober 2014.

Eerste trailer

Lees ook:Eerste beelden Trippel Trappel
Lees ook:Releasedatum van het Nederlandse Trippel Trappel bekend
Lees ook:Teaser Trippel Trappel
Lees ook:Voor 2 euro naar Trippel Trappel op 16 november
Lees ook:Startsein gegeven voor Trippel Trappel

3 reacties op “Trippel Trappel Trailer

 1. TAZ

  hele leuke trailer.
  het wordt een animatiefilm waarin dierendag met pakjesavond wordt gecombineerd zo te zien.

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  Ziet er mooi uit!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hansje

  Leuk!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.