Man bijt Monsters

Lees meer over de monsterachtige animatie die in Man Bijt Hond verscheen.

Het voorbije seizoen van Man Bijt Hond had een leuke rubriek met verborgen camerafilmpjes waarbij grappige reacties werden uitgelokt van nietsvermoedende mensen. Dat gebeurde door acteurs die nadien uit de scènes werden geknipt en plaats moesten ruimen voor de meest gekke schepsels.

Dat leverde vaak lachwekkende fragmenten op die wekelijks werden uitgezonden in het Belgische televisieprogramma op Eén. Ik heb veel van de fragmentjes met plezier bekeken toen ze op de buis kwamen. Het seizoen zit er helaas op, maar het toeval wil dat Motionographer er net op wees dat er ook gewoon een website van De Monsters is. Niet minder dan 91 filmpjes en nog veel meer monsters staan online te wachten om je af te leiden met hun animale animatieavonturen.

Weinig tijd maar toch even nood aan ontspanning? Dan zijn de leuke fragmentjes op de website het ideale tijdverdrijf.

Ere wie ere toekomt: Via Volstok Telefunken kwamen de monsterfilmpjes van creatievelingen zoals Joris Bergmans, Kristof Luyckx, Wouter Sel, Michélé De Feudis en Thijs De Cloedt bij productiemaatschappij Woestijnvis en  zo uiteindelijk ook in de huiskamers terecht.

En ons hoor je niet klagen.

Fragmentjes

Enkele afbeeldingen uit de filmpjes

Lees ook:Kabouter Wesley slaat genadeloos toe op tv
Lees ook:Eerste teasers voor Monsters University
Lees ook:Bolt vs. Hercules
Lees ook:Verkleedpartijtje
Lees ook:De revolutie zit in kleine dingen

0 reacties op “Man bijt Monsters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.