Eerste trailer voor animatieserie Tron: Uprising

Bekijk de eerste beelden uit de animatieserie gebaseerd op de Tron-films.

De nieuwe animatieserie speelt zich af tussen de originele cultfilm Tron (1982) en het recente vervolg Tron: Legacy (2010). In beide films belanden mensen in een virtuele wereld.

Zoals je eerder al kon lezen, heet de nieuwe serie Tron: Uprising en draait het verhaal om Beck (Elijah Wood), een jongeman die de revolutie leidt in de computerwereld Grid. Emmanuelle Chriqui, Mandy Moore, Paul Reubens, Nate Corddry, Lance Henriksen en Bruce Boxleitner lenen hun stem aan enkele andere personages in de serie.

Tron: Uprising wordt in de zomer van 2012 verwacht op Disney XD. De nieuwe reeks is niet te verwarren met Tron, een tiendelige miniserie die eerder al op de buis komt (herfst 2011). Daarvan is nog geen beeldmateriaal opgedoken.

Eerste trailer voor animatieserie Tron: Uprising

(Via SlashFilm)

Lees ook:Tron: Legacy krijgt eigen animatieserie
Lees ook:Nieuwe teaser voor Tron: Uprising
Lees ook:Nieuwe blik op tv-serie Tron: Uprising
Lees ook:Nieuw tv-spotje voor Tron: Uprising
Lees ook:Tosh maakt animatieserie voor Comedy Central

4 reacties op “Eerste trailer voor animatieserie Tron: Uprising

 1. TAZ

  het einde van deze trailer laat al zien dat de animatieserie op disney xd gaat verschijnen dus ik zie er ontzettend naar uit en binnenkort krijgen we ook nog meer te zien van pokemon black & white, nieuwe afleveringen van have a laugh en er komt ook nog een 14de pokemonfilm uit genaamd pokemon 14: victini & the black hero en ik hoop natuurlijk ook weer dat die ook weer gewoon wordt uitgezonden op disney xd dus dat zijn ontzettend leuke gloednieuwe vooruitzichten voor disney xd en die doen het volgens mij ontzettend velen malen beter dan disney channel voor wat betreft de kijkcijfers en dat mag zo blijven vindt ik.

    /   Beantwoorden  / 
 2. bluemonika

  werd weer es tijd dat er wat meer actiegerichte fatsoenlijke avonturen tekenfilms kwamen in plaats van wat we nu zo vaak hebben op tv.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Thijs

  huu 3D figuren met 2D hoofden.. dat had ik
  nog niet eerder gezien ben benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
 4. luc

  Cool hier hoopte ik al een beetje op. De TRON wereld is natuurlijk een wereld die uiterst geschikt is voor een animatie serie.
  En van die motoren kan ik maar geen genoeg van krijgen heerlijk design. Jammer dat het toch nog even duurt voordat het zover is.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.