Bekende stemmen voor nieuwe Turtles-serie

Sean Astin, Jason Biggs en anderen lenen stem aan de nieuwe Turtles.

In een persbericht van Nickelodeon werden de acteurs bekendgemaakt die hun stem leveren aan de personages in de nieuwe, geanimeerde televisieserie met de Teenage Mutant Ninja Turtles.

Sean Astin (The Lord of the Rings) speelt Raphael, Jason Biggs (American Pie) wordt Leonardo, Greg Cipes (Ben 10) geeft klank aan Michelangelo en Rob Paulsen (The Land Before Time) laat Donatello spreken. Vreemd genoeg was die laatste te horen als Raphael in de oude tekenfilmserie uit de jaren tachtig en negentig.

Raphael is de grootste en stoerste van de vier broers. Hij heeft weinig geduld om zich te verschuilen in de schaduw of stil te praten tijdens een geheime operatie. Leonardo, die als de leider beschouwd wordt, doet er alles aan om beter te zijn dan de drie andere wijsneuzen. Donatello is dan weer een wat schuchtere, maar briljante uitvinder die de meest fantastische wapens kan maken uit een hoop afval. De immer enthousiaste Michelangelo is het snelst afgeleid, houdt van popcultuur en wil steeds de laatste nieuwe snufjes.

De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-serie speelt zich af wanneer de vier Turtles voor het eerst de riolen verlaten en merken dat New York naast heerlijke pizza’s ook heel wat gevaarlijke vijanden bevat. De serie plaatst de vriendschap van de vier broers centraal en laat zien hoe ze uitgroeien tot de superschildpadden die we allemaal kennen.

De verse Turtles-afleveringen worden verwacht in de herfst van 2012. Een heel korte teaser vind je in ons vorige bericht, net als enkele posters van de karakters.

(Via EW en ComingSoon)

Lees ook:Eerste voorsmaakje van nieuwe Turtles-serie
Lees ook:De nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles
Lees ook:Muzikale intro en nieuwe Turtles-clips
Lees ook:Turtles krijgen tweede seizoen
Lees ook:Nieuwe karakters Teenage Mutant Ninja Turtles

2 reacties op “Bekende stemmen voor nieuwe Turtles-serie

  1. heartbreak kid

    vreemd dat zon goede cast in een animatie serie komt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    cowabunga!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.