Meer Phineas and Ferb-avonturen in de maak

Een nieuw seizoen, een eerste bioscoopfilm en een spin-off.

Op de foto bovenaan zie je Dan Povenmire en Jeff Marsh, de bedenkers van de succesvolle Phineas and Ferb-tekenfilmserie. Het duo heeft zonet een nieuw contract ondertekend met Walt Disney Television Animation.

Ze zullen niet alleen een nieuw seizoen maken van Phineas and Ferb, maar schrijven eveneens het script voor de eerste Phineas and Ferb-bioscoopfilm (niet te verwarren met de afgelaste tv-film die in de bios zou draaien). Daarnaast werken ze ook aan een pilot (proefaflevering) van een nieuwe serie. Details zijn er nog niet, maar vermoedelijk gaat het om een spin-off met karakters uit de tekenfilmserie.

Phineas and Ferb brak in Amerika alle records toen Across the 2nd Dimension (Dwars door de 2de Dimensie) in augustus werd uitgezonden op tv. De tekenfilm bereikte niet minder dan 7,6 miljoen kijkers en werd de nummer één bij de doelgroep (9 tot 14 jaar).

(Via Deadline)

Lees ook:Phineas & Ferb niet langer in bios
Lees ook:Trailer voor Mission Marvel
Lees ook:Disney plant bioscoopfilm voor Phineas and Ferb
Lees ook:Toy Story 3-schrijver voor Phineas and Ferb-film
Lees ook:Nederlandse trailer voor Phineas and Ferb-film

Eén reactie op “Meer Phineas and Ferb-avonturen in de maak

  1. TAZ

    dat is dan weer goed nieuws voor de fans.
    natuurlijk zullen disney channel en disney xd dan wel ruim van te voren weer aankondigen wanneer het nieuwe seizoen gaat beginnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.