Ozzy Osbourne krijgt een animatieserie

De excentrieke familie als poppetjes? Bekijk de eerste plaatjes.

De familie Osbourne krijgt een nieuwe serie. Deze keer geen reality over het leven van Ozzy Osbourne en gezin, maar een fictieve stop-motionserie. De bekende zanger van de metalband Black Sabbath en zijn familie verschijnen als kleine poppen op de buis.

Het verhaal draait om de absurde belevenissen van vader Ozzy Osbourne, moeder Sharon, dochter Kelly en zoon Jack. Zij zullen ook hun stem lenen aan de personages. De titel, The F’n Osbournes, windt er alvast geen doekjes om: dit wordt geen serie voor kleine kinderen (al zou de ‘F’ volgens de makers wel voor familie staan en niet voor fucking). In de eerste aflevering gelooft Ozzy dat hondje Lola hem probeert te vermoorden.

De geanimeerde sitcom wordt in Toronto gemaakt door Cuppa Coffee Studios, het Canadese animatiehuis achter de grappige tekenfilmserie Ugly Americans en maffe stop-motionseries zoals Celebrity Deathmatch en Glenn Martin DDS. De productie van de twintig afleveringen moet deze zomer beginnen. De studio hoopt in april op de MIPTV-beurs de serie aan tv-zenders te kunnen verkopen.

Eerste blik op animatieserie The F’n Osbournes

(Via Noisecreep, KataWeb en CifraClub)

Lees ook:Verse zielen voor Hell & Back
Lees ook:Stemacteurs bekend voor dwergenserie
Lees ook:Heel wat bekende stemmen in Gnomeo & Juliet
Lees ook:Knallende ballonnen voor MTV
Lees ook:Recap-O-Rama: Tien jaar Futurama in één clip

3 reacties op “Ozzy Osbourne krijgt een animatieserie

 1. TAZ

  misschien krijgen we de serie wel op onder anderen mtv te zien.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kenny

  Waar ben ik? Welk jaar is dit? Want ik moet toch wel per ongeluk in een jaar beland zijn waarin de Osbournes nog populair waren, toch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Ik had hetzelfde idee bij de Napoleon Dynamite-animatieserie.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.