Eerste spotjes Sanjay and Craig

Nickelodeons nieuwe animatieserie over een jongen en een slang.

Een van de nieuwe tv-programma’s van Nickelodeon is Sanjay and Craig, een tekenfilmserie die werd bedacht door Jim Dirschberger, Jay Howell en Andreas Trolf. Zij werkten samen met schrijvers Will McRobb en Chris Viscardi (The Tale of Despereaux, Alvin and the Chipmunks, Bravest Warriors).

De verhalen beginnen wanneer de twaalfjarige jongen Sanjay op een dag de pratende slang Craig ontmoet. De twee worden beste maatjes, halen steeds kattenkwaad uit en beleven de gekste avonturen. Alleen Sanjay en zijn beste vrienden weten dat Craig kan praten. Naast allerlei fantasievolle spelletjes spelen moeten de kinderen ervoor zorgen dat Mr. Noodman, de buurman met een grote angst voor slangen, hun bijzondere vriend niet ontdekt.

Naast een promotiespotje met de eerste beelden uit de animatieserie vind je onderaan ook een clip uit Brett Venom MD. Dat is de eerste aflevering waarin Sanjay en Craig een ziekenhuis binnendringen om ’s werelds eerste konttransplantatie te zien.

Het eerste seizoen, dat uit twintig afleveringen bestaat, werd geproduceerd door Nickelodeon Animation Studios. De eerste episode verschijnt op zaterdag 25 mei 2013 op Nickelodeon in Amerika. De rest van de wereld krijgt de reeks in 2014 te zien.

Sanjay wordt ingesproken door Maulik Pancholy en de stem van Craig komt van Chris Hardwick. Andere rollen zijn er voor Linda Cardellini (Megan), Matt Jones (Hector), Tony Hale (Mr. Noodman), Kunal Nayyar (Vijay) en Grey DeLisle (Darlene, Sandy Dickson).

Promotiespotjes voor Sanjay and Craig

 

(Via THR en AM)

Lees ook:Eerste clip met 3D-karakters A Fairly Odd Movie
Lees ook:Nieuwe animaties voor Nickelodeon
Lees ook:Turtles krijgen tweede seizoen
Lees ook:Eerste blik op nieuwe Turtles-serie [update]
Lees ook:Interview met Pixar-animator Sanjay Patel

Eén reactie op “Eerste spotjes Sanjay and Craig

  1. TAZ

    ziet er redelijk goed uit.
    hopelijk komt ie in 2014 ook op de nederlandse nickelodeon.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.