Nieuwe personages uit Korra

Een poster, verse stemacteurs en karakters uit The Legend of Korra.

The Legend of Korra is het langverwachte vervolg op de tekenfilmserie Avatar: The Last Airbender. Het verhaal speelt zich zeventig jaar later af en draait om de zeventienjarige Korra, een dappere en strijdlustige meid van de waterstam. Zij is de nieuwe Avatar, iemand die alle natuurelementen kan beheersen.

De avonturen van Book 2: Spirits – het tweede deel van het eerste seizoen – spelen zich zes maanden na de gebeurtenissen uit Book 1 af en beginnen wanneer de echte wereld en de spirituele wereld samenvloeien (zie eerder verschenen teaser).

Binnenkort wordt aan het publiek van San Diego Comic-Con een eerste trailer vertoond, die nadien hopelijk ook snel online opduikt. In afwachting van de nieuwe beelden werden ondertussen wel al enkele verse plaatjes en artwork vrijgegeven, net als een beknopte beschrijving van een aantal nieuwe personages en hun stemacteurs:

Eska (Aubrey Plaza) en Desna (Aaron Himelstein): respectievelijk de zestienjarige nicht en neef van Korra. Met hun subtiele uiterlijke verschillen doet de tweeling een beetje denken aan Kuifjes Jansen en Janssen.

Tonraq (James Remard): een waterbender en de vader van Korra. Erg sterk, maar nogal opvliegend – net zoals zijn dochter.

Unalaq (Adrian LaTourelle): de oom van Korra en leider van de noordelijke en zuidelijke waterstam.

Kya (Lisa Edelstein): de lieve, maar ongeduldige zus van Tenzin.

Bumi (Richard Riehle): de broer van Tenzin.

Varrick (John Michael Higgins): excentrieke kapitalist en zelfverklaarde ‘biz-bender’.

Op de onderstaande plaatjes zie je een paar familieleden van Korra. Rechts in dit bericht vind je de poster die gratis wordt uitgedeeld aan de bezoekers van Comic-Con: getekend door Ryu Ki-Hyun, ingekleurd door Bryan Konietzko (een van de Korra-bedenkers) en met de achtergrond van Frederic Stewart.

De nieuwe afleveringen starten later dit jaar in Amerika op Nickelodeon.

Plaatjes uit The Legend of Korra

Desna, Eska, Varrick, Tonraq en Unalaq

(Via EW, MTV en BK)

Lees ook:Sneak peek Korra: Book Two
Lees ook:Trailer voor Korra: Book 2
Lees ook:Trailer 2 voor Korra: Book Two
Lees ook:Nieuwe trailer voor The Legend of Korra
Lees ook:Verse blik op nieuwe Korra-afleveringen

Eén reactie op “Nieuwe personages uit Korra

  1. TAZ

    ziet er allemaal goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.