Trailer voor Korra: Book 2

Actievolle beelden uit animatieserie The Legend of Korra.

The Legend of Korra is het langverwachte vervolg op de tekenfilmserie Avatar: The Last Airbender. Het verhaal speelt zich zeventig jaar later af en draait om de zeventienjarige Korra, een dappere en strijdlustige meid van de waterstam. Zij is de nieuwe Avatar, iemand die alle natuurelementen kan beheersen.

De avonturen van Book 2: Spirits – het tweede deel van het eerste seizoen – spelen zich zes maanden na de gebeurtenissen uit Book 1 af en beginnen wanneer de echte wereld en de spirituele wereld samenvloeien. Op Comic-Con in San Diego werd vrijdag de eerste trailer, een blik achter de schermen en de allereerste aflevering (Rebel Spirits) vertoond van de nieuwe reeks die in Amerika in september 2013 start op Nickelodeon.

Wie de onderstaande trailer aandachtig bekijkt, merkt dat er verschillende tekenstijlen gemengd worden. Twee episodes (Beginnings 1 & 2) draaien namelijk om Wan, de allereerste avatar (10.000 jaar voor Korra). Het personage wordt ingesproken door The Walking Dead-acteur Steven Yeun. Het miniverhaal over de jonge avonturier Wan (en zijn kat/hert-achtig dier Mula) krijgt een aparte stijl die geïnspireerd is op traditionele Oost-Aziatische inktschilderijen en houtsnijkunst.

De bewoners uit de spirituele wereld zijn dan weer een hommage aan de magische, fantasievolle creaties van de Japanse tekenfilmmaker Hayao Miyazaki. Een voorbeeld daarvan vind je op het plaatje onderaan, gemaakt door Korra’s supervising producer Lauren Montgomery. De tweede video in dit bericht bevat een montage van artwork en nieuwe achtergronden die op Comic-Con werden onthuld.

Trailer The Legend of Korra – Book 2: Spirits

Montage van artwork

Spirituele wezens en ontwerp Mula en avatar Wan

(Via ATLAOnline en Bryan Konietzko)

Lees ook:Trailer 2 voor Korra: Book Two
Lees ook:Sneak peek Korra: Book Two
Lees ook:Nieuwe personages uit Korra
Lees ook:Verse blik op nieuwe Korra-afleveringen
Lees ook:Knappe trailer voor The Legend of Korra

2 reacties op “Trailer voor Korra: Book 2

  1. DragonMaster

    Erg vette trailer

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    hele mooie trailer en plaatjes.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.