Nieuwe Rebels-teasers

Verse beelden uit de nieuwe Star Wars-serie van Disney.

Zoals vorig jaar werd aangekondigd, verschijnt dit jaar een nieuwe tv-serie van Walt Disney en Lucasfilm Animation. Star Wars Rebels wordt gesitueerd in de decennia tussen de Star Wars-films Episode III – Revenge of the Sith en Episode IV – A New Hope.

De actievolle avonturen spelen zich af in een tijd waarin het Rijk zijn greep op het sterrenstelsel vergroot en jaagt op de laatste Jedi Knights. Ondertussen begint de groeiende opstand tegen het Rijk vorm aan te nemen.

Twee nieuwe teasers en drie recente promotievideo’s onthullen ongeziene fragmenten uit de serie en laten de kijkers kennismaken met de rebelse bemanning van het ruimteschip Ghost: de veertienjarige straatjongen Ezra, de sarcastische, voormalige Jedi Knight Kanan en de norse, eigenzinnige robot Chopper.

Van de andere hoofdpersonages (Hera, Sabine en Zeb) zijn nog geen bewegende beelden opgedoken, maar een kalender die werd voorgesteld op de Toy Fair in New York, werpt wel een eerste blik op de karakters.

Star Wars Rebels wordt geproduceerd door Lucasfilm Animation. Het resultaat zal wereldwijd op Disney XD verschijnen, maar eerst wordt een uitgebreid voorproefje van een uur verwacht op Disney Channel in de herfst van 2014.

Plaatjes hoofdpersonages (klik voor hogere resolutie)


Teasers en featurettes

(Plaatjes via Stitch Kingdom)

Lees ook:Trailer voor Rebels
Lees ook:Meer beelden uit Rebels
Lees ook:Nieuwe Star Wars-serie op komst
Lees ook:Art voor nieuwe Star Wars-serie
Lees ook:Vijand Star Wars-serie onthuld

Eén reactie op “Nieuwe Rebels-teasers

  1. TAZ

    het ziet er allemaal goed uit maar niet 1 bekend figuurtje uit de star wars films reeks (op die stormtrooper na dan) zie ik in dit bericht en dat had ik eigenlijk wel verwacht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.