Volgende animatiefilmquiz op dinsdag 21 juli @ 19u

Tot onze verrassing was de vorige animatiefilmquiz wel heel erg snel gedaan. Er was nog geen dag voorbij of alle antwoorden waren al geraden. Vast niet iedereen kreeg de kans om ook gauw een film te raden. Daarom kondigen we de volgende quiz hier alvast even aan. Morgenavond verschijnt de volgende quiz online.  Voor alle duidelijkheid is dat dinsdag 21 juli, om 19.00u.

Om te vermijden dat alles weer net zo snel wordt geraden, zullen er veel meer opgaven verschijnen. De wedstrijd is misschien iets moeilijker (al dachten we dat de vorige keer ook), maar jullie visuele geheugen zal opnieuw weer flink geprikkeld worden. Het concept werd ook wat vernieuwd. Deze keer werden er geen personages uit filmscènes gesneden. Wat dan wel? Dat merken jullie morgen wel. Tot dan!

Lees ook:Animatiefilmquiz met een hoofdletter A
Lees ook:Speel mee met de animatiefilmquiz!
Lees ook:Volgende animatiefilmquiz op dinsdag 28 juli @ 19u
Lees ook:Herken de film in de vierde Animatiefilmquiz
Lees ook:Animatiefilmquiz #5: Weet jij uit welke film de muziek komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.