Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

Bekijk de nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians, een acrobatisch luchtavontuur met enkele onwaarschijnlijke helden: uilen.

Regisseur Zack Snyder (Watchmen, 300) zoekt de hogere sferen op met Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, meteen zijn eerste animatiefilm.

In het verhaal wordt een jonge kerkuil (Soren) ontvoerd en naar de St. Aggie’s Academy voor weesuilen gebracht. Maar de school blijkt een trainingskamp waar onschuldige jongelingen worden gehersenspoeld tot ze willoze soldaten zijn. Samen met enkele van zijn nieuwe vrienden, kan Soren gelukkig ontsnappen en vlucht hij naar het eiland van Ga’Hoole. Daar hoopt hij de legendarische beschermers te vinden die het kwade leger kunnen verslaan.

Legend of the Guardians verschijnt ook in 3D en draait vanaf 29 september 2010 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt op 20 oktober.

Voorafgaand aan de film krijg je ook nog Fur of Flying te zien, een van de nieuwe kortfilms van Warner Brothers met de Coyote en Road Runner.

Meer informatie en de trailer vind je in ons vorige bericht. Er is ook een featurette met meer beelden uit de animatiefilm en commentaar van de makers.

Filmposter Legend of the Guardians (klik voor hoge resolutie)

(Via Vlicious)

Lees ook:Drie spotjes voor Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians
Lees ook:Goed versus kwaad in Legend of the Guardians
Lees ook:Nu in de bioscoop: Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe beelden uit Legend of the Guardians

4 reacties op “Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

 1. nightmareworks

  is deze film niet ietwat te serieus?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tünde

   Niks mis met een serieuze animatiefilm, toch? Wel een leuke afwisseling van de grotendeels op humor gerichte animaties :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jeroen

    En in de woorden van Brad Bird: ‘people keep saying, “The animation genre.” It’s not a genre! A Western is a genre! Animation is an art form, and it can do any genre. You know, it can do a detective film, a cowboy film, a horror film, an R-rated film or a kids’ fairy tale. But it doesn’t do one thing. And, next time I hear, “What’s it like working in the animation genre?” I’m going to punch that person!’ ;)

      /   Beantwoorden  / 
 2. Nancy

  ik heb de trailer gezien en dacht he die uilen bewegen als die pinguins uit Happy Feet LOL

  Ik vond het knap gemaakt maar toch niet echt mijn ding

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.