Jetsons-adaptatie leeft nog steeds

Een nieuwe bioscoopfilm met The Jetsons is nog steeds in de maak.

In een gesprek met producente Denise Di Novi (The Nightmare Before Christmas, James and the Giant Peach) polste ComingSoon naar haar projecten.

Eén daarvan is een adaptatie van The Jetsons, de bekende tekenfilmserie van Hanna-Barbera. De rechten daarvan zijn al jaren in handen van Warner Brothers, die recent nog een bioscoopfilm maakte met Yogi Bear en zelfs aan een vervolg werkt met de 3D-versies van de cartoonfiguren.

Di Novi vertelde dat ze al jaren probeert om The Jetsons te verfilmen (wat een eerder bericht uit 2009 bevestigt). “Vorige week hebben we een nieuwe versie van het script ingediend, dus we zijn nog steeds met de film bezig.” Op een gegeven moment was Robert Rodriguez (regisseur van het duistere Sin City, maar ook van de vier Spy Kids-films) aan het filmproject verbonden, maar dat is nu niet langer zo.

Zijn visie op de film was niet alledaags en de film kwam er niet (studio’s spelen graag op veilig en kiezen liever voor iets onorigineels vertrouwds). Maar elk jaar verandert het idee over wat de film zou moeten zijn en de producente hoopt dat het huidige script eindelijk aanvaard wordt. “Ik heb de film nooit opgegeven.”

Wat een vastberadenheid. Als deze dame haar zin krijgt, ontsnappen we blijkbaar echt niet aan een liveactionadaptatie van The Jetsons. Verwar dit project overigens niet met Jetsons: The Movie, een avondvullende tekenfilm uit 1990.

Kijk jij uit naar een levensechte adaptatie van The Jetsons?

Lees ook:Disney maakt van Mulan een liveactionfilm in 3D
Lees ook:Atomic Betty vliegt naar het witte doek
Lees ook:Chip ‘n Dale-film
Lees ook:Bekende hond Dommel in 3D: Vroeger… en nu
Lees ook:Phineas & Ferb niet langer in bios

5 reacties op “Jetsons-adaptatie leeft nog steeds

 1. kenny van rymenant

  kan wel iets worden :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tom

  Als het zoiets word als de adapties van The Flintstones sta ik ervoor open. Maar wie zouden de hoofdrollen moeten spelen? Lastig.

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   vast jim carrey

     /   Beantwoorden  / 
 3. TAZ

  nou in sommige internetberichten wordt al gezegd dat in ieder geval danny devito de rol van mr spacely voor zijn rekening gaat nemen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tom

   Die zou er perfect voor zijn!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.