Flash-superheldenfilm in de maak

Batman-stemacteur verklapt dat The Flash zijn eigen animatiefilm krijgt.

In juli 2011 kondigden Warner Brothers Animation en DC Comics drie nieuwe tekenfilms aan die gebaseerd zijn op bekende stripreeksen. De eerste, Justice League: Doom, ligt ondertussen in de winkel. De tweede, Superman vs. The Elite, verschijnt deze zomer en de derde, Batman: The Dark Knight Returns wordt later verwacht (in twee delen).

In een gesprek met Comic Book Club Live heeft Kevin Conroy nóg een nieuwe animatiefilm verklapt. De stemacteur die zijn stem aan Batman leende in Justice League: Doom en heel wat anders films, vertelde dat hij weer in de opnamestudio kroop voor een film gebaseerd rond superheld The Flash.

Volgens hem wordt er gewerkt aan een nieuwe animatiefilm die gebaseerd is op de vijfdelige stripreeks Flashpoint, geschreven door Geoff Johns en getekend door Andy Kubert. In het verhaal belandt Barry Allen (The Flash) in een alternatief universum. Alles is er anders en Superman en de Justice League bestaan er niet eens. Met de hulp van Batman probeert hij terug te keren naar de realiteit.

Interview met Kevin Conroy (zie Flash-nieuws op 05’20″)

(Via CBCL)

Lees ook:Trailer voor Flash-film
Lees ook:Eerste trailer voor Justice League: Doom
Lees ook:Vier nieuwe superheldenfilms
Lees ook:Eerste details The Flashpoint Paradox
Lees ook:Eerste clip uit Justice League: Doom

3 reacties op “Flash-superheldenfilm in de maak

 1. TAZ

  in de film krijgen we dus waarschijnlijk het verleden van the flash te zien en krijgen we antwoord op de vraag hoe het komt dat the flash zo bliksemsnel kan rennen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. poppie

  ik hoop dat ie ook een live action film krijgt

    /   Beantwoorden  / 
  1. TAZ

   ik heb in de interberichten daar wel iets over opgevangen maar dat gaat voorlopig nog wel eventjes duren voordat we de live action film ervan te zien gaan krijgen.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.