Eerste blik op nieuwe Batman-film

Eerste trailer onthult beelden van Batmans gewelddadige zoon.

Zoals in augustus werd aangekondigd, werken Warner Brothers Animation en DC Comics aan de nieuwe animatiefilm Son of Batman.

Het verhaal is gebaseerd op Batman and Son (2006), een vierdelige stripreeks van schrijver Grant Morrison en tekenaar Andy Kubert. Daarin ontdekt Bruce Wayne dat hij een zoon heeft met Talia al Ghul. Geen gewone tiener, want Damian werd getraind door de League of Assassins.

In de tekenfilm is te zien hoe Batman zich over zijn zoon moet ontfermen omdat huurmoordenaar Deathstroke het op de League heeft gemunt. Wanneer Ra’s al Ghul wordt vermoord, zint Damian op wraak en in tegenstelling tot zijn vader gaat hij wél over lijken om zijn doel te bereiken.

Son of Batman wordt geregisseerd door Ethan Spaulding (Avatar: The Last Airbender) en is geschreven door James Robinson. De stemmen worden ingesproken door Jason O’Mara (Batman/Bruce Wayne), Stuart Allan (Damian), Morena Baccarin (Talia), Giancarlo Esposito (Ra’s al Ghul), David McCallum (Alfred Pennyworth), Xander Berkeley (Kirk Langstrom/Man-Bat) en Thomas Gibson (Deathstroke).

Het resultaat wordt in de lente van 2014 in de winkel verwacht.

Trailer nieuwe Batman-film

(Via TV Guide)

Lees ook:Fragment Son of Batman
Lees ook:Nieuwe heldenfilms op komst
Lees ook:Eerste beelden Batman-serie
Lees ook:Trailer Batman: Under the Red Hood
Lees ook:Trailer voor Flash-film

3 reacties op “Eerste blik op nieuwe Batman-film

 1. TAZ

  in deze film is robin dus de zoon van batman.
  klinkt een beetje verwarrend want in batman the dark knight returns part 1 & 2 was robin een meisje.
  de trailer ziet er overigens goed uit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Onkel

  ‘The Dark Knight Returns’ staat juist los van alle andere Batman-verhalen / animatiefilms. ‘The Dark Knight Returns’ is eerder een mogelijke toekomst (Elseworld), dan dat het feit is.

    /   Beantwoorden  / 
 3. DragonMaster

  Het is niet omdat deze film de opvolger van “The Dark Knight Returns” is, dat het ook een vervolg is. Dit is gewoon weer een ander verhaal, met weer een andere Batman en Robin.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.