Tweede Lego-film op komst

Er wordt nu al aan een vervolg gewerkt bij Warner Bros.

Warner Brothers lijkt veel vertrouwen te hebben in The LEGO Movie. Hoewel de film pas later deze maand in de bioscoop verschijnt, wordt er achter de schermen al gewerkt aan een vervolg.

De studio heeft Jared Stern gevraagd om het verhaal van de sequel te schrijven. Eerder pende hij het script voor de deels geanimeerde prent Mr. Popper’s Penguins en droeg hij bij aan de animatiefilms Wreck-It Ralph, Bolt en The Princess and the Frog.

Stern maakt deel uit van Warner Brothers’ geanimeerde denktank en wordt bijgestaan door schrijfster Michelle Morgan (Girl Most Likely). Het is nog niet bekend of regisseurs Chris Miller en Phil Lord (Cloudy with a Chance of Meatballs) terugkeren.

Het verhaal van de eerste film speelt zich af in Bricksburg en volgt Emmet, een doodgewoon legofiguurtje dat per ongeluk wordt aangezien als de redder van de wereld. Hij maakt kennis met allerlei bijzondere personages en belandt in een dol avontuur om een gemene tiran te stoppen die het hele universum aan elkaar wil lijmen.

De film draait vanaf 12 februari 2014 in Nederland en vanaf 26 februari in België.

(Via TheWrap)

Lees ook:Tv-spotjes voor Lego-film
Lees ook:Trailer Lego-film
Lees ook:Regisseur gevonden voor Yogi Bear 2
Lees ook:Eerste blik op Lego-film
Lees ook:Ninjago-film komt binnen twee jaar

Eén reactie op “Tweede Lego-film op komst

  1. TAZ

    kan goed nieuws zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.