Eerste beelden Trippel Trappel

Bekijk enkele mooie fragmenten uit de Nederlandse tekenfilm.

Trippel Trappel is een langverwachte tekenfilm van Nederlandse bodem. De prent wordt geregisseerd door Albert ‘t Hooft en Paco Vink en wordt omschreven als een vrolijk avontuur voor de hele familie.

Het verhaal volgt enkele huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren en cadeautjes krijgen: “Onder leiding van de energieke Fretje maken ze hun eigen verlanglijstje. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje, samen met zijn vrienden Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Ze beleven een avontuurlijke reis op weg naar de boot van Sinterklaas. Eenmaal op de boot aangekomen lijkt hun plan te mislukken door tussenkomst van een rat. Of weet Sinterklaas nog een oplossing?”

De animatiefilm wordt geproduceerd door il Luster (Nederland) en coproducent Vivi Film (België). Het script, de storyboards, ontwerpen en stemopnames zijn al klaar. Momenteel wordt de animatie gemaakt bij Anikey in Den Haag, een deel van de achtergronden bij Creative Conspiracy in Gent.

Als leuk sinterklaasgeschenk werden vandaag de allereerste beelden vrijgegeven. Via Symbid is bovendien een crowdfundingscampagne gelanceerd. Wie frames adopteert en zo in de film investeert, kan meedelen in de winst en krijgt er enkele leuke geschenken voor in de plaats.

Het resultaat wordt op 8 oktokber 2014 in de Nederlandse zalen verwacht.

Fragment Trippel Trappel (work in progress)

Crowdfundteaser Trippel Trappel (bevat artwork en ingekleurde beelden)

Lees ook:Teaser Trippel Trappel
Lees ook:Trippel Trappel Trailer
Lees ook:Releasedatum van het Nederlandse Trippel Trappel bekend
Lees ook:Voor 2 euro naar Trippel Trappel op 16 november
Lees ook:Startsein gegeven voor Trippel Trappel

2 reacties op “Eerste beelden Trippel Trappel

  1. TAZ

    ziet er alvast goed uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DragonMaster

    Netjes!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.