Life is Beautiful

Kijk de mooie, korte animatiefilm van Nederlandse bodem.

In september 2013 gingen twee geanimeerde NTR Kort!-films in première op het Nederlands Film Festival: Uit Huis en Life is Beautiful. Die eerste film, van Joost Lieuwma, verscheen al een tijdje geleden op Animatieblog. Vandaag is nu ook de tweede film online te bekijken.

Life is Beautiful draait om de belevenissen van Anton, een extreem kleine man. De dagelijkse problemen die hij daardoor ondervindt, is Anton zo moe. Doodmoe, eigenlijk. Maar wanneer hij een einde aan zijn leven wil maken, komt hij erachter dat het leven nog niet klaar is met hem. Ook de dood blijkt niet wat hij ervan had verwacht…

De korte animatiefilm werd geschreven en geregisseerd door Ben Brand. Life is Beautiful is een productie van Caviar Amsterdam en werd gemaakt bij de Nederlandse animatiestudio FUBE. Het resultaat is een leuke en erg mooie computeranimatie met veel aandacht voor detail, kleur en lichtgebruik.

Meer over de korte film en een blik achter de schermen vind je op deze Facebookpagina en op de website van FUBE.

Life is Beautiful

Lees ook:Meewerken aan Life is Beautiful? Dat kan!
Lees ook:Twee geanimeerde NTR Kort!-films
Lees ook:Korte animatiefilm: I am Beautiful
Lees ook:Korte animatiefilm: Wild Life
Lees ook:Korte animatiefilm: Drown to Life

Eén reactie op “Life is Beautiful

  1. DragonMaster

    Knap gemaakt, bravo!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.