Win kaartjes voor KLIK! Animation Festival 2010

In samenwerking met het Amsterdamse KLIK! Animation Festival maken we vijf lezers en hun animatieliefhebbend aanhangsel gelukkig, want we geven vijf duokaartjes weg voor een voorstelling naar keuze uit het uitgebreide programma van de nieuwe editie van KLIK!.

Naar jaarlijkse traditie dompelt KLIK! de Amsterdamse hoofdstad weer onder in de wonderlijke wereld van animatie. Als er tussen 15 en 19 september 2010 wat minder nieuwsberichten op onze site verschijnen, dan is dat omdat de redactie zich de ogen uit het hoofd kijkt op KLIK!. Het festival is namelijk de ideale manier om kennis te maken met bekende en weldra bekende animatiemakers.

Via de competities voor internationale kortfilms en studentenanimaties houd je de vinger aan de pols van wat leeft, bloeit en groeit in de animatiewereld. Combineer dat met de afzonderlijke categorieën voor design, politieke en commerciële animaties en je hoeft niets meer te missen. Het patriottische programma Hollandse Nieuwe (een van mijn persoonlijke favorieten) plaatst dan weer talent van eigen bodem in de kijker.

Daarnaast zijn er ook tal van speciale voorstellingen zoals animatieworkshops, de Mad Scientist Parade, de Ren & Stimpy Tribute, Toons & Tunes, Deconstructing Dad en zelfs gratis presentaties over onderwerpen zoals motion capture, rotoscoping en poppenanimatie. Ook de zondagse afsluiter Best of KLIK! 2010 is uiteraard een aanrader.

Naast een gratis kaartje voor je voorstelling naar keuze wordt de winnaar ook als een echte VIP in de watten gelegd met een hapje en een drankje. Kortom: eten, drinken en animatie. De enige ingrediënten die een lezer van Animatieblog nodig heeft om te overleven, toch?

Stuur ons als de wiedeweerga een virtueel bericht via [email protected] met een originele boodschap waarom jij een kaartje verdient. De gelukkige winnaars van de vijf duokaartjes worden dinsdag 14 september bekendgemaakt.

Update 14 september 2010:
Nicole V., Chris d.K., Britt R., Titia D. en Rachel K. winnen de duokaartjes. Veel plezier!

Bekijk het programma van het KLIK! Animation Festival.

Lees ook:Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival
Lees ook:Win Win Win: Tickets voor het KLIK! Animatie Festival
Lees ook:Win een ticket voor het KLIK! Amsterdam Animation Festival
Lees ook:KLIK! today: Science: It’s Alive!
Lees ook:Nederlands Film Festival is dit jaar extra geanimeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.