Win! Kaartjes voor premières op het NFF

Met dank aan il Luster mogen wij maar liefst 30 kaartjes (15 per voorstelling) weggeven voor twee premières die de komende dagen plaats zullen vinden op het Nederlands Film Festival te Utrecht. Je kunt nog tot vandaag 18.00 mailen!

Eyes of the Lighthouse is een kortfilm van Pedro Serrazina waarin een vuurtorenwachter en zijn dochter geïsoleerd van de wereld en elkaar op een eiland leven. Vader moet zijn traumatische herinneringen onder ogen zien als hij het conflict met zijn dochter aan gaat. Aansluitend aan deze kortfilm gaat de speelfilm Hunting & Zn. in première. Je krijgt dus, naast een kortfilm, ook nog eens gratis een feature erbij!
Vrijdag 24 september om 20:00 in City/Movies (Voorstraat 89, Utrecht)

An Abstract Day is een experimentele kortfilm gemaakt door Oerd van Cuijlenborg. Zeer herkenbare geluiden vertellen een typische dag uit het leven van een stel, wat geïllustreerd wordt door grotendeels abstracte beelden. Je denkt er soms een herkenbaar figuur in te kunnen zien, maar misschien toch ook weer niet… Aansluitend draait de speelfilm De Vliegenierster van Kazbek.
Zaterdag 25 september om 14:00 in City/Movies (Voorstraat 89, Utrecht)

“Wie het eerst komt, die het eerst maalt” geldt voor deze actie. Tot vrijdag 24 september 18.00u heb je de tijd een mailtje te sturen naar [email protected]. Vergeet niet te vermelden welke van de twee kortfilms je wil zien. Wanneer je een plekje hebt kunnen bemachtigen kom je op de gastenlijst te staan en sturen we je zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Deze actie is afgelopen.

Trailer Eyes of the Lighthouse

Lees ook:Het leed van een vuurtorenwachter
Lees ook:Sintel in première op Nederlands Filmfestival
Lees ook:Blik genomineerd voor Dioraphte Stimuleringsprijs
Lees ook:Animatic: Rhinestone Eyes van Gorillaz
Lees ook:Nederlands Film Festival is dit jaar extra geanimeerd

Eén reactie op “Win! Kaartjes voor premières op het NFF

 1. Thijs

  Nou hij was lekker hoor! Tanx..
  .
  over Hunting & Zn ben ik minder te spreken.. blij dat
  ‘k een animator ben en niet dat soort werk maak XD

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.