Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival

Zin een nieuwe animatiefilm? Een reeks van korte filmpjes uit alle hoeken van de wereld? Of toch liever een greep uit de animaties van Nederlandse bodem? Dan is het Holland Animation Film Festival helemaal wat voor jou. Met wat geluk hoef je er niet eens voor te betalen, want wij geven vijf vrijkaartjes weg.

Zoals je in ons vorige bericht al kon lezen, is de veertiende editie van het Holland Animation Film Festival van start gegaan. In samenwerking met het festival mogen wij vijf lezers gelukkig maken met een kaartje. Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op de onderstaande vraag. Uit alle juiste inzendingen, loten wij dan de winnaars.

Vraag: Welke jonge kunstenaar ontwierp de poster voor het festival, rechts afgebeeld in dit bericht?

Stuur je antwoord en je naam als de wiedeweerga naar [email protected] en wie weet ben jij wel een van de gelukkigen die straks gratis naar een voorstelling naar keuze mag. (Tip: Je vindt het antwoord op website van het festival.) Wees er snel bij, want de winnaars worden morgen al bekendgemaakt, zodat je uit zo veel mogelijk programma’s kunt kiezen.

Het animatiefestival loopt van 3 tot en met 7 november 2010. Meer info op www.haff.nl.

PS: De bovenstaande afbeelding komt uit de Nederlandse kortfilm Pivot.

Update: Het juiste antwoord was natuurlijk Sun Xun en uit alle juiste inzendingen hebben we deze winnaars geloot: Sarah H., Thijs V., Sven v.d.B, Aylin B. en Laurens v.W.  Zij kregen een e-mail met daarin meer informatie over de vrijkaartjes. Veel plezier!

Lees ook:Win win win: Duo-tickets voor het HAFF!
Lees ook:Win een ticket voor het KLIK! Amsterdam Animation Festival
Lees ook:Winnaars dvd Princess and the Frog
Lees ook:Prijsvraag: 20 duo-tickets Dragon Hunters
Lees ook:HAFF: Webcompetitie van start en festivalselecties gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.