Win kaartjes voor Ghibli’s tekenfilm Arrietty

Vanaf 6 juli draait de nieuwste prent van Studio Ghibli in de Nederlandse bioscopen. Alsof dat nog niet leuk genoeg is, kun je ook nog eens prijzenpakket winnen.

Het recentste succes van Studio Ghibli is opnieuw een betoverend sprookje dat je zonder probleem weet te ontroeren. Arrietty gaat over een kleine familie minimensjes die onder de vloer van een oud huis leven. Ze zijn kruimeldieven (letterlijk, want van enkele druppels water, twee blaadjes en een suikerklontje maken ze thee voor een heel jaar) en ze laten zich nooit aan de mensen zien. Op een dag gebeurt het onvermijdelijke: de kleine Arrietty wordt gezien door de jongen Sho…

Producties van Studio Ghibli krijgen soms – onterecht – alleen maar een Nederlandstalige bioscooprelease, maar gelukkig is dat deze keer niet het geval. Dankzij filmdistributeur Paradiso kun je Arrietty bekijken zoals de makers het bedoeld hebben: met originele, Japanse audio (en Nederlandse ondertitels, uiteraard). De film draait vanaf 6 juli 2011 in de bios in Amsterdam, Breda, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Wat zit er in een van de drie pakketten die je kunt winnen? Twee vrijkaarten voor Arrietty en een dvd van Spirited Away, de enige Japanse tekenfilm die ooit een Oscar voor Beste Animatiefilm won. De wedstrijd start nu en loopt nog tot en met woensdag 13 juli, 16.00u.

Stuur een e-mail naar [email protected] onder vermelding van ‘Arrietty’, vertel ons waarom jij de film wil zien en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars.

Update: De winnaars zijn bekend: Raoul G. (Roosendaal), Jessica d.J. (Bergambacht), Rob P. (Vosselaar). Zij vinden het prijzenpakket binnenkort in de bus. Veel plezier!

Lees ook:Nieuwe afbeeldingen uit The Borrower Arrietty
Lees ook:Knappe trailer voor The Borrower Arrietty
Lees ook:Leuke clip uit The Borrower Arrietty
Lees ook:The Borrower Arrietty is magisch mooi
Lees ook:Bekijk Arrietty nog eenmaal in de bioscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.