Win tickets voor Wolf Children op Anima

Zin om gratis de nieuwe tekenfilm over een bijzonder gezin te zien?

De nieuwe bioscoopfilm van Mamoru Hosoda – regisseur van The Girl Who Leapt Through Time en Summer Wars – heet Okami Kodomo no Ame to Yuki, wat letterlijk The Wolf Children Rain and Snow oplevert. De avontuurlijke prent draait om een bijzondere familie.

Het verhaal speelt zich af over een periode van dertien jaar en draait om Hana, een 19-jarige vrouw die verliefd wordt op een wolfman. Samen krijgen ze twee kinderen, die ze aan de rand van de stad opvoeden om te verbergen dat hun kinderen halve wolven zijn. Na de plotse dood van haar man verhuist Hana met haar gezin naar een afgelegen dorpje, waar ze de identeit van de kinderen verborgen probeert te houden.

Wolf Children is een van de 21 avondvullende animatiefilms die draaien op Anima 2013, het grootste animatiefilmfestival van België dat dit jaar doorgaat in Brussel van 8 tot en met 17 februari 2013.

Samen met het festival geven we tien duotickets weg voor de voorstelling van Wolf Children op vrijdag 15 februari 2013 om 21.30u (originele, ondertitelde versie). Meer informatie over het festival vind je op deze website.

Wat moet je doen om een ticket te winnen? Niets meer dan een e-mail sturen naar ons adres ([email protected]), onder vermelding van Wolf Children. Vergeet ook niet je naam toe te voegen. Het lot beslist nadien wie de tickets krijgt. De winnaars worden bekendgemaakt op zondag 3 februari 2013. (Update: Zondag hadden een groot deel van de Belgische lezers geen internet door een nationaal probleem met provider Telenet. De wedstrijd loopt daarom nog een dagje langer.)

De trailer en meer fragmenten uit de animatiefilm vind je in onze vorige berichten.

Lees ook:Eerste trailer voor The Wolf Children
Lees ook:Schattig tv-spotje voor The Wolf Children
Lees ook:Eerste teaser voor The Wolf Children
Lees ook:Plaatjes uit The Wolf Children Rain and Snow
Lees ook:Eerste blik op wolvenfilm van Hosoda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.