Hoi! Ik ben Sandra Belder

Ik ben een UI & UX designer
en op zoek naar een nieuwe uitdaging
Ik heb werk gemaakt voor ...
Cases
Mijn werkstijl kan over het algemeen omschreven worden als doelgericht, snel, zeer iteratief en altijd met de eindgebruiker dicht bij mijn hart. De hieronder staande projecten zijn projecten waar ik trots op ben en waar ik de bovengenoemde skills heb ingezet. De case beschrijving gaat voornamelijk in op wat ik allemaal voor deze projecten heb gedaan.
Fotografie
In mijn vrije tijd maak ik graag sfeervolle plaatjes met mijn camera. En soms, als het licht precies goed is, of er net een schattig diertje dichtbij gesignaleerd is (en er natuurlijk geen meetings gepland staan) wil ik ook nog wel eens opeens van achter mijn bureau verdwijnen 😉
foto van bloeiende heide bij zonsopkomstfoto van een mistig bospad
foto van een vos die nieuwsgierig naar boven kijktfoto van sneeuw op de duinen
foto van de kinderdijk met een paarse luchtfoto van kasteel keukenhof bij zonsopkomst
foto van bloeiende heide bij zonsopkomstfoto van een wit kerke op een heuvel in slovenie
Meer zien?
Instagram logo
@walkwithsandra
Maar wie ben ik?
De bovenstaande voorbeelden zouden al een aardige blik moeten geven op wie ik ben als ik aan het werk ben. Maar hoe ben ik als persoon?
Een gifje waarin ik met een lightstick zwaai alsof ik bij een concert ben
Muziekliefhebber
Ik luister veel naar pagan folk(-metal), soundtracks en kpop. Ook regelmatig direct achter elkaar. Het ene weekend sta ik dus misschien wel te headbangen op een festival, en het volgende weekend te zwaaien met mijn lightstick bij een kpop concert.
Een gifje waarin ik aan het zappen ben
Binger
Ik kijk graag tv-series. Nu ligt al een paar jaar de focus op de Koreaanse producties. De meeste van deze series lijken qua verhaallijn veel op elkaar, maar weten je toch iedere keer weer te pakken. Zo kan ik lekker ontspannen kijken zonder verveeld te raken.
Een gifje waarin ik met een zwaard te zien ben
Zwaardvechtster
Ik heb jarenlang Historical European Martial Arts (H.E.M.A.) beoefend, misschien iets makkelijker herkenbaar als historisch zwaardvechten. En in de warme maanden sta ik nog altijd in middeleeuwse uitrusting op verschillende evenementen met mijn vereniging de Hollandsche Bastaarden.
Een gifje waar ik in een microfoon aan het praten ben
Podcaster
Ik heb onlangs mijn 3 jaar lopende podcast afgerond. Hierin besprak ik samen met mijn nicht iedere minuut van de film Pride & Prejudice uit 2005. Ja echt. Alle 121 minuten. Je kan wel stellen dat ik van details houd.
Als je me niet gelooft kun je altijd zelf gaan luisteren.