Opnames Shaun-film gestart

De camera’s draaien voor Aardmans nieuwe stop-motionfilm.

Zoals vorig jaar werd aangekondigd, werkt Aardman Animations met coproducent StudioCanal aan de allereerste bioscoopfilm over Shaun en de andere hoofdpersonages uit Shaun the Sheep. Die populaire animatieserie is in meer dan 170 landen te zien.

Met de bovenstaande afbeelding kondigt Aardman aan dat de opnames zijn gestart. Sinds donderdag draaien de camera’s in Bristol voor de opnames van Shaun the Sheep Movie. De film wordt – net zoals de serie – met stop-motionanimatie gemaakt. Het avondvullende avontuur van Shaun wordt geregisseerd en geschreven door Richard Starzak en Mark Burton.

In de familiefilm zorgt het kattenkwaad van Shaun er per ongeluk voor dat de boer van de boerderij wordt weggevoerd. Samen met herdershond Bitzer en de kudde schapen reist Shaun naar de grote stad om de man te redden. Wat volgt, is een groots avontuur.

Distributeur Lumière zorgt ervoor dat de animatiefilm in de Nederlandse en Belgische bioscopen wordt uitgebracht in de loop van 2015.

Lees ook:Teaser Shaun-film
Lees ook:Nieuwe Shaun-teaser
Lees ook:Shaun the Sheep naar de bios
Lees ook:Shauns eerste trailer
Lees ook:Shaun The Sheep misschien naar het witte doek?

2 reacties op “Opnames Shaun-film gestart

  1. DragonMaster

    Goed dat ie ook bij ons in de bios verschijnt! Shaun is top

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    heel erg leuk nieuws alvast.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.