Animatieblog plaatst werk van eigen bodem in de kijker

Vanaf vandaag schenken we het leven aan een nieuwe rubriek: Werk van eigen bodem. In deze rubriek zullen op regelmatige basis animaties verschijnen die gemaakt werden door Nederlands en Belgisch talent. Dat kunnen zowel bekende, professionele animators zijn als kersverse animatiestudenten die hun eerste, veelbelovende stappen zetten in deze fantasievolle wereld.

De producties van wereldberoemde animatiestudio’s krijgen overal tonnen aandacht, maar het werk van eigen bodem wordt soms onterecht in een klein hoekje geduwd. Daar wil Animatieblog iets aan doen. In de nieuwe rubriek Werk van eigen bodem plaatsen we originele Belgische en Nederlandse animaties in de schijnwerpers, een plaats die ze volgens ons zeker verdienen. Alle stijlen komen aan bod: handgetekende, stop motion, cut-out, klei- of computeranimatie.

In deze categorie maken we ook visueel onderscheid tussen het werk uit beide landen. Daarvoor ontwierp Tünde een handige postzegel die aan de nieuwe berichten zal worden toegevoegd. Met één oogopslag kun je voortaan herkennen op welke vaderlandse bodem de animatie werd gekweekt.

Deel je tips

De animatiewereld heeft geen grenzen, maar onze connecties hebben dat wel. Daarom lanceren we hierbij ook meteen een oproep aan iedereen die leuke tips heeft over Nederlandse en Belgische animaties. Via [email protected] kun je ons elke dag bereiken met al je gouden tips. Alvast bedankt en veel kijkplezier met de nieuwe rubriek.

Lees ook:Animatieblog twittert vrolijk mee
Lees ook:Kens datingtips voor moderne vrijgezellen
Lees ook:Het nieuw bloed van Animatieblog
Lees ook:Het 1500e bericht van Animatieblog…
Lees ook:Colofon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.