Vanguard produceert aliens, monsters en fruitvliegjes

Vanguard Films en John Stevenson (coregisseur Kung Fu Panda) kondigen drie nieuwe animatiefilms aan over aliens, monsters en… fruitvliegjes.

Het eerste project dat John Stevenson regisseert, is Alien Rock Band. Dat wordt een mengeling van live action en computeranimatie. Het verhaal draait om een band die de aarde verlaat om een reis doorheen het heelal te maken. De muzikale groep hoopt de intergalactische Battle of the Bands te winnen en op die manier een kans te maken op eeuwige roem.

Het tweede project van de regisseur is de computerprent Rotten Island. De animatiefilm is gebaseerd op een boek van Shrek-auteur William Steig, met wie Stevenson samen aan Shrek en Madagascar werkte. Het eiland uit de titel is een plaats die bevolkt wordt door vreselijke monsters, tot een prachtige bloem op een dag alles verandert.

Stevenson en Steig werken als producent ook aan Buzby, een romantische komedie over supersnelle fruitvliegjes. Het verhaal, geschreven door Jason Mayland, wordt geregisseerd door Phil Robinson (regisseur FernGully 2: The Magical Rescue).

Vanguard Animation werkte de voorbije jaren aan films zoals Valiant (2005), Happily N’ever After (2007), Space Chimps (2008) en Space Chimps 2: Zartog Strikes Back (2010). Geen toppers, maar met de bovenstaande projecten kunnen de makers hun reputatie hopelijk weer wat opkrikken. Het eerste project klinkt als clichématige troep, maar het tweede en derde klinken alvast een stuk origineler.

(Via Variety)

Lees ook:Politicus van der Ham leent stem aan Space Chimps
Lees ook:Rommelige teaser trailer Space Chimps
Lees ook:Eerste poster voor The Nut House
Lees ook:Vanguard strikt schrijver voor drie nieuwe films
Lees ook:Corpse Bride-regisseur maakt Oz Wars

Eén reactie op “Vanguard produceert aliens, monsters en fruitvliegjes

  1. kenny

    help :P ,neen dit komt niet goed

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.