Knappe concept art voor The Incredibles 2

Zo zou het vervolg op The Incredibles er kunnen uitzien.

Wat?! Is dit de eerste blik op The Incredibles 2? Helaas niet, maar het komt verdomd aardig in de buurt. De afbeeldingen die je in dit bericht ziet, zijn de knappe illustraties van Edwin Rhemrev.

Net als heel wat andere Animatieblog-lezers kijkt het Nederlandse tekentalent uit naar een vervolg op The Incredibles, zijn favoriete animatiefilm. Helaas kan dat nog wel even duren, dus ging hij zelf maar aan de slag. Hij maakte enkele coole stukjes concept art, waarop te zien is hoe de familie Parr nieuwe avonturen beleeft.

Edwin werkt als visual development artist. Hij begon zeven jaar geleden met het ontwerpen van werelden en karakters voor games (bij Triumph, de studio achter Age of Wonders, werkte hij aan de Overlord-games). Voor Unga Toys maakt hij nu als toy designer en concept artist de meest gekke creaties, maar hij heeft – net als wij – een zwak voor animatie. Zijn kasten staan vol met artboeken over bekende animatiefilms van Pixar, Disney en Studio Ghibli, waardoor hij zich vaak laat inspireren.

Het is zijn droom om ooit mee te werken aan een grote animatiefilm (Pixar, lees je dit?). Met artwork zoals dit, lijkt dat helemaal geen onhaalbare droom. Onderaan vind je enkele voorbeelden van het Incredibles 2-artwork. Meer knappe tekeningen en informatie over de maker vind je op deze blog. Een bezoekje waard!

Concept art voor The Incredibles 2 (klik voor hoge resolutie)

 

 

Lees ook:Bonusclip The Incredibles: Nomanisan Island
Lees ook:Groen licht voor Monsters Inc 2
Lees ook:Derde Cars & tweede Incredibles
Lees ook:Bonusmateriaal van The Incredibles
Lees ook:Brad Bird staat open voor The Incredibles 2

4 reacties op “Knappe concept art voor The Incredibles 2

 1. Junaid

  Te gek. Als dit Edwin niet in contact brengt met iemand van Pixar weet ik het ook niet meer…

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  deel 2 moet gewoon verder gaan waar deel 1 op hield eigenlijk want na de slechterik syndroom in deel 1 had aan het einde de 2de slechterik zich al aangekondigd namelijk de underminer.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Joris

  Als je wil dat de mensen van Pixar dit ooit zien, moet je het niet “Incredibles 2″ noemen. Dat verkleint de kansen dat ze er naar kijken aanzienlijk. In Hollywood zijn ze nogal panisch om ‘suggesties’ te lezen of bekijken, uit angst om in de toekomst aangeklaagd te worden wegens het stelen van ideeën.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Chowan

  Cool, ik hoop dat ze naar Griekenland toe gaan, want Helen is afgeleid van Hellenistisch, wat Grieks is.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.