Shrek en co verwelkomen je in Dubai

Dreamworks Animation gaat een stapje verder in de concurrentiestrijd met Disney en zal binnen enkele jaren de deuren van haar eerste pretpark openen. Drie belangrijke elementen in de weg naar een florissante business zijn locatie, locatie, locatie en dat bescheiden stadje in de Verenigde Arabische Emiraten genaamd Dubai heeft volgens Dreamworks genoeg potentieel (lees: dollars) om een woonplaats te bieden voor Shrek en zijn companen.

Het Dreamworks pretpark zal een oppervlakte van 465.000 m² beslaan. Het zal attracties, hotels en entertainment faciliteiten bevatten, gebaseerd op de personages uit de verschillende animatiefilms van de studio zoals Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Over The Hedge, Bee Movie, … Het park wordt onderdeel van Dubailand, een entertainment megaplex dat gecategoriseerd wordt als ‘s werelds grootste toeristische ontspanningsfaciliteit. De opening staat gepland voor het jaar 2015.

Lees ook:DreamWorks slaat door met animatie-sequels
Lees ook:Efteling maakt animatiefilm
Lees ook:Eerste aflevering Monsters vs Aliens in voorbereiding
Lees ook:Internationale filmposter Shrek Forever After
Lees ook:Nieuwe Shrek-film?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.