Puss in Boots is zo legendarisch…

…dat de mensen die hem aaien, zélf beginnen te spinnen. Meer weetjes over de legendarische reputatie van de kat vind je in dit nieuwe filmpje.

Zoals we eerder al schreven, is de promotiecampagne volop gestart voor Puss in Boots, de nieuwe film van DreamWorks Animation. De studio probeert korte animaties te maken die zich als een virus verspreiden over het internet en lijkt daarin goed te slagen.

In de eerste viral maakt Puss in Boots reclame voor de “No Pants” Pants. Het nieuwe filmpje, dat je onderaan in dit bericht vindt, spitst zich toe op het legendarische karakter van de bekende kat uit de Shrek-films. Ingrediënten? Een leuke woordspeling en de typische blik met de grote ogen…

Puss in Boots (in 3D) wordt op 7 december 2011 in de bioscoop verwacht, zowel in Nederland als België. De avontuurlijke trailer voor de nieuwe animatiefilm vind je nog steeds terug in ons vorige bericht.

Puss In Boots – “He’s So Legendary…”

Lees ook:Puss in Boots in gek promotiespotje
Lees ook:Puss in Boots parodieert Old Spice
Lees ook:Clip: Puss in Boots en Humpty Dumpty
Lees ook:Clip: Puss in Boots laat zich niet kisten
Lees ook:Katten doen auditie voor Puss in Boots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.