Categorie: "Koopjes"

Win de dvd van The Princess and the Frog! [afgelopen]

[update: de laatste uren gaan in!] Het zijn Dolle Disney Dagen! Je wil Pinokkio in blu-raykwaliteit bewonderen, je bent op zoek naar die ene soundtrack uit The Jungle Book of je wil gewoon de animatiefilms aanvullen die nog ontbreken in je collectie? Dan hebben we goed nieuws, want bovenop onze wedstrijd waarbij je een dvd van The Princess and the Frog kunt winnen, hebben we nog een interessante tip voor jou.

Alle schatten van Pixar verzameld in een boek

Vanaf de release van Toy Story in 1995 brengt Pixar de ene bioscoophit na de andere uit. Iedereen kent de films, maar niet iedereen weet wat voor een monnikenwerk aan een animatiefilm voorafgaat. Het boek van Tim Hauser probeert én slaagt erin om een onthullende blik te werpen op het creatieve proces van de animatiestudio. Tijd voor een recensie!

Nocturna 21 augustus op dvd

We hebben er lang naar uitgekeken, maar op 21 augustus verschijnt Nocturna dan eindelijk op dvd in de lage landen! Bol.com hanteert met 13,99€ naar mijn weten de laagste prijs. Als iemand hem goedkoper vindt, horen we het graag natuurlijk! Er staan zo te zien geen extra's op de dvd, maar de film is op zich al een absolute aanrader. 

Tv tip: Shrek in 3D

Vandaag ligt de dvd van Shrek The Third in de winkels. Om dat te vieren zendt kinderzender Nickelodeon de korte 3D Shrek film uit om 18.15u. Het verhaal situeert zich tussen de eerste en tweede film. Shrek en Fiona zijn net getrouwd en vertrekken op huwelijksreis. Onderweg krijgen ze last van de slechte geest van Lord Farquaad. Als je zo vroeg op de avond nog niet voor de televisie zit, kan je ook hieronder het filmpje bekijken. 

De film bekijk je natuurlijk het best met een 3D bril. Deze kan je gratis afhalen in de Bart Smit of je kan op de Nickelodeon site je eigen 3D bril maken. (in de veronderstelling dat je blauw en rood doorzichtig papier op voorraad hebt) Als je trouwens van plan bent om de dvd van Shrek The Third te kopen, kan je het goedkoopst terecht in de Bart Smit (enkel voor NL) met deze bon in je hand. Je betaalt dan slechts 11,95€.

The Simpsons Movie dvd voor 15,49€ op Play.com

Play.com heeft weer enkele mooie dvd’s aan een zeer voordelige prijs staan. Als je nu een voorbestelling plaatst, kan je The Simpsons Movie kopen voor 15,49€. Op 10 december komt de dvd uit in Groot-Brittannië en hij wordt gratis verzonden. Ook de voorbestelling van de dvd’s van Shrek The Third (26/11) en Surf’s Up (10/12) wordt aan dezelfde prijs aangeboden. Let er wel op dat je een Britse versie van de films koopt en dat er geen garantie is op Nederlandse ondertitels.

Lees ook:
- Overzeese koopjes
- Koopjes Flushed Away en Valiant

Overzeese koopjes

Ik ben een grote fan van de Britse internetshops Blahdvd.com en Play.com, simpelweg omdat ze snel en goedkoop zijn en je geen verzendkosten betaalt. De prijs die je ziet op de site is dus gewoon de prijs die je betaalt. Het enige nadeel is dat er bijna nooit vermeld staat of er Nederlandse ondertitels aanwezig zijn. Op de voorziene informatie kan je niet afgaan want ik heb al menig dvd ontvangen met Nederlandse ondertitels zonder dat deze informatie op de site werd vermeld. Maar als je niets hebt tegen (optionele) Engelse ondertitels kan je hier echte koopjes vinden.

Verschillende animatiefilms staan te koop aan een voordelige prijs:

Koopjes – Flushed Away & Valiant

In de Free Record Shop (nl) vind je momenteel de leuke animatiefilm Flushed Away voor slechts 9,99€. Deze Dreamworks/Aardman productie is goed voor een volle 85 minuten animatieplezier. Uitgerekend komt dat dus neer op 11 cent per minuut, met andere woorden waar voor je geld! En hoewel Valiant geen hoogvlieger is in het animatiegenre, is 4,99€ een luttele prijs om de collectie te vervolledigen. Alleen al het stemmenwerk van Ewan McGregor, Ricky Gervais, John Cleese, Hugh Laurie en Jim Broadbent is dat bedrag waard.

De Belgische lezers komen er minder goedkoop vanaf. Flushed Away is op frs.be te verkrijgen voor 11,99€ maar Valiant blijft een even groot koopje voor 4,99€. Als iemand ze nog goedkoper vindt … ik hoor het graag!

Lees ook:
Flushed Away – klei animatie zonder klei