2012 – The End is Here

Geniet van het komische, geanimeerde jaaroverzicht van 2012.

Op het einde van het jaar is het altijd goed om met de nodige humor en zelfrelativering terug te blikken op de gebeurtenissen van de voorbije 366 dagen. Eigenlijk is het nieuwe jaar al begonnen, maar laat dat je niet tegenhouden om nog eens goed te lachen om 2012.

Naar jaarlijkse gewoonte presenteren de animators van JibJab een grappig overzicht van het voorbije jaar. Zoals steeds vereist het wel enige kennis van de Amerikaanse cultuur, maar het grootste deel van de inhoud is gebaseerd op bekend, internationaal nieuws.

In een razend tempo volgen bekende gebeurtenissen elkaar op. Van recordpogingen zoals die van de Oostenrijkse skydiver Felix Baumgartner tot de vernietigende gevolgen van orkaan Sandy. Met daartussenin ook nog de gedoemde Maya-voorspelling, het dopingschandaal van Lance Armstrong, Disney die Lucasfilm koopt, de hilarisch slechte restauratie van een schilderij door een Spaanse vrouw, het debat van Clint Eastwood met een lege stoel en nog veel meer…

De tekst en een blik achter de schermen van de animatie vind je hier.

Prettig 2013!

JibJab Year in Review 2012: The End is Here!

Lees ook:Het geanimeerde jaaroverzicht van 2010
Lees ook:Vreemde magie in 2015
Lees ook:Strange Magic-trailer
Lees ook:JibJab zegt Buh-Bye! tegen 2011
Lees ook:JibJab zegt 2014 gedag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.