Nieuwe afbeelding uit Kuifjes 3D-avontuur

Kuifje en Bobbie prijken op een nieuw plaatje uit de animatiefilm.

Er is een nieuwe afbeelding opgedoken uit Kuifjes eerste bioscoopfilm. In tegenstelling tot alle vorige promotieplaatjes is dit het eerste waarop het gezicht van de heldhaftige reporter te zien is.

Voor wie net uit zijn winterslaap ontwaakt, herhalen we nog even dat The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn de eerste is van mogelijk meerdere verfilmingen van de bekende strips van Hergé. Regisseur Steven Spielberg en producent Peter Jackson brengen dit jaar het eerste 3D-avontuur uit in de bioscoop. De personages uit de beeldverhalen worden met de motion-capturetechniek tot leven gebracht.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn heeft zijn wereldpremière in Brussel op 22 oktober 2011. In Nederland wordt de film verwacht op 26 oktober 2011. Het verhaal is gebaseerd op drie strips: De Krab met de Gulden Scharen, Het Geheim van de Eenhoorn en De Schat van Scharlaken Rackham. De eerste teaser en meer plaatjes uit de nieuwe animatiefilm vind je in onze vorige berichten.

Nieuwe afbeelding uit The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

(Via Sony Pictures NL)

Lees ook:Eerste trailer voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe close-up van Kuifje en Haddock
Lees ook:Meer spektakel uit The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe posters voor The Adventures of Tintin
Lees ook:Nieuwe trailer voor Kuifje zit boordevol actie

5 reacties op “Nieuwe afbeelding uit Kuifjes 3D-avontuur

 1. Doc

  Wat ziet dat er toch superlelijk uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. DragonMaster

   Ik vind het eigenlijk best wel goed. Tig keer beter dan wat Zemeckis ooit heeft geprobeerd met mocap. De techniek mag misschien nieuw zijn voor hem, maar Spielberg weet wel hoe hij een goede film moet maken. Ik kijk er naar uit. :)

     /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  steven spielberg heeft de film samen met peter jackson gemaakt en dat zijn 2 hele goede regiseurs.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mohegan

  Ik vind de film er tot nu toe goed uit zien en ben ook echt benieuwd. Ik denk de reden dat sommige het niks vinden omdat ze die tekenstijl van Herge gewend zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Jeroen

  Het is niet zo slecht als de “Zemeckis-stijl” maar aantrekkelijk zou ik deze designs nu toch niet noemen…toch een beetje spijtig, want de rest ziet er zo goed uit, ze mochten een tikkeltje meer gestyleerd zijn imo.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.