Flauwe trailer Space Chimps

2oth Century Fox heeft dit weekend de trailer gelanceerd voor hun nieuwe computeranimatiefilm Space Chimps, over een aantal chimpanzees die een ruimtereis gaan maken. De stemmen in de film zijn van komiek Andy Shamberg, Jeff Daniels, Stanley Tucci en Patrick Warburton. Regisseur Kirk de Micco leerde het animatievak als schrijver en producer van films als Quest for Camelot en Racing Stripes. Niet de beste papieren dus.

En dat merk je ook na het zien van deze trailer. Alles is heel erg flauw en dom. Het gaat hier duidelijk om veel fysieke grappen en grollen (die niet grappig zijn), waarbij het plot er een beetje achteraan huppelt. Maar goed, misschien is Space Chimps nog leuk voor de kinderen, maar animatieliefhebbers zoals wij moeten hier met een grote boog omheen lopen. Nu maar wel hopen dat De Micco's contributie aan DreamWorks' neanderthalercomedy Crood Awakening, van John Cleese, grappiger is dan deze ruimteapen. Space Chimps gaat in oktober in de bioscopen draaien.

Lees ook:
-Rommelige teaser trailer Space Chimps

Lees ook:Politicus van der Ham leent stem aan Space Chimps
Lees ook:Rommelige teaser trailer Space Chimps
Lees ook:Trailer voor Space Dogs 3D
Lees ook:Terug naar de prehistorie met The Croods
Lees ook:Animatiefiguren in klassieke schilderijen gezet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.