Flintstones gaan worstelen

Een nieuwe animatiefilm over de bekende oerfamilie op komst.

Als je op een nieuwe Flintstones-animatiefilm zat te wachten, dan worden je gebeden verhoord door Warner Brothers en WWE Studios (World Wrestling Entertainment). Een vreemde combinatie, maar toch werken de twee studio’s opnieuw samen aan een coproductie. Na het eerder aangekondigde nieuwe avontuur voor Scooby-Doo, staat nu ook een nieuwe animatiefilm met The Flintstones op de planning.

Apart is dat Fred, Barney en de anderen in de film worden vergezeld door bekende worstelaars, onder wie Vince McMagma (met de stem van Vince McMahon) en andere WWE-helden zoals John Cenastone (John Cena) en CM Punkrock (CM Punk). In de film wordt een prehistorische versie van een WWE-worstelevenement gehouden.

Toen Family Guy-bedenker Seth MacFarlane in 2011 een reboot van de tekenfilmserie van Hanna-Barbera aankondigde, vreesden fans het ergste, maar dat plan werd (voorlopig) afgeblazen. Dat houdt Warner Brothers echter niet tegen om nu met WWE Studios toch een moderne wending te geven aan de prehistorische familie. Het is niet duidelijk of de film met handgetekende of met computeranimatie wordt gemaakt.

Het resultaat wordt verwacht in 2015. Gezien de distributie verzorgd wordt door Warner Bros. Home Entertainment, slaat de film wellicht de bioscoop over en belandt de geanimeerde prent meteen op de (virtuele) winkelschappen.

(Via Deadline)

Lees ook:Worstelaars in nieuwe Scooby-Doo-film
Lees ook:WrestleMania-trailer
Lees ook:Flintstones naar de bios
Lees ook:Regisseur gevonden voor Yogi Bear 2
Lees ook:Penry en Marvin in 3D

2 reacties op “Flintstones gaan worstelen

 1. TAZ

  Jabba dabba doo!! zou ik zo zeggen.
  misschien zijn er dan ook wel stemmen van bekende worstelaars te horen in de film zoals hulk hogan bijvoorbeeld.

    /   Beantwoorden  / 
 2. poppie

  ik ben nog steeds een groot flinstones lief deze lijkt me ook heel erg leuk ik hoop wel op een tekenfilm

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.