Voorbeeldige dolfijnen vs. asociale zeehonden in Navy Seals

Navy Seals wordt het eerste computergeanimeerde project dat voortkomt uit het samenwerkingsakkoord tussen The Weinstein Company en Exodus Film Group. Nadat de Weinsteins de productierechten van de animatiefilm Igor hadden aangekocht, werd op het Cannes Filmfestival een samenwerking aangekondigd om een hele reeks animatiefilms te maken.

Navy Seals is een avontuurlijke familiekomedie over een elitaire groep US Navy dolfijnen die gevangen wordt genomen. Hun enige hoop op redding ligt in de vinnen van een groep asociale zeehonden. Het verhaal is gebaseerd op echte militaire operaties waar de hulp van zeezoogdieren wordt ingeroepen.

Justin Eick schrijft het script. Een release datum is nog niet bekend maar ik vermoed dat die rond 2010 zal liggen. Igor komt in de Verenigde Staten uit op 24 oktober 2008. De animatiefilm Escape From Planet Earth (Weinstein) en de live action/animatie mix Bunyan and Babe (Exodus/Weinstein) staan gepland voor 2009.

Lees ook:
- John Goodman en Eddie Griffin in Bunyan and Babe 
- Nog meer ruimtewezens in Escape From Planet Earth
- De Weinsteins hebben de smaak te pakken

Lees ook:John Goodman en Eddie Griffin in Bunyan & Babe
Lees ook:Nog meer ruimtewezens in Escape From Planet Earth
Lees ook:Release lijst animatiefilms België
Lees ook:Releaselijst animatiefilms Nederland
Lees ook:Trailer Escape from Planet Earth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.