Wie is wie in Igor?

De Weinstein Company wil in samenwerking met Exodus Film Group het monstergenre nieuw leven inblazen met de animatiefilm Igor. Hieronder vind je afbeeldingen van alle gekke personages in deze film, gespeeld door grote namen als John Cleese, Jennifer Coolidge, John Cusack, Steve Buscemi, Arsenio Hall, Sean Hayes, Eddie Izzard, Jay Leno, Molly Shannon en Christian Slater.

Je krijgt nog meer beelden te zien in een interessante
Making Of via deze link.

 

Igor speelt zich af in een wereld vol gekke wetenschappers en boosaardige uitvindingen. Elk jaar proberen talrijke geslepen professoren met de meest boosaardige creatie op de proppen te komen om een gegeerde prijs in ontvangst te kunnen nemen. De bultenaar Igor (John Cusack) heeft zelf stiekem aspiraties op dat vlak, ook al is hij maar een gewone assistent wetenschapper…  

De Personages

Igor (John Cusack): Deze potentieel briljante uitvinder wordt helaas geboren als bultenaar, hierdoor heeft hij slechts één keuze in het leven: een Igor worden. Hij werkt voor de gemene wetenschapper Dr. Glickenstein.

Dr. Glickenstein (John Cleese): Eén van de meest gemene en wrede wetenschappers én baas van Igor. Hij slaagt er elk jaar in de 'boosaardige uitvindingen'-wedstrijd te verliezen.

 

Scamper (Steve Buscemi): Een verkeersongeval-konijn en één van Igors eerste experimenten. Igor bracht hem terug tot leven en maakte hem hyperintelligent en onsterfelijk. Scamper zelf is daar echter niet zo blij mee.

King Malbert (Jay Leno): De koning van Malaria is geen eerlijk leider. Hij is ieders vriend en geeft om zijn onderdanen, of dat is toch wat hij je wil doen geloven…

Eva (Molly Shannon): Igors laatste creatie is meteen zijn pronkstuk - een gigantisch monster gemaakt met slechts één doel - de beste boosaardige uitvinding aller tijden te zijn! 

    

Carl Cristall (Arsenio Hall), Jaclyn (Jennifer Coolidge) & Dr. Schadenfreude (Eddie Izzard)

 

Dr. Schadenfreude's Igor (Christian Slater) & The Brain (Sean Hayes)

Igor wordt geregisseerd door Anthony Leondis en het script komt van Chris McKenna. De monsterlijke animatiefilm maakt zijn opwachting in de Nederlandse zalen op 11 december 2008. Er is nog geen Belgische releasedatum bekend.

Lees ook:
- John Cleese helemaal niet met pensioen
- De Weinsteins hebben de smaak te pakken

Lees ook:Nieuwe poster Igor
Lees ook:John Cleese helemaal niet met pensioen
Lees ook:John Goodman en Eddie Griffin in Bunyan & Babe
Lees ook:Crood Awakening komt er toch… via DreamWorks
Lees ook:Disney wil geen ‘bekende formule’ voor Frog Princess

2 reacties op “Wie is wie in Igor?

  1. esteban

    Het character-design vind ik wel iets hebben, maar de afwerking laat te wensen over. Tot nu toe.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Andy

    John Cleese doet het echt goed. vooral die lach die hij altijd gebruikt is meesterlijk

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.