Categorie: "Winnen!"

Win kaartjes voor het Holland Animation Film Festival

Zin een nieuwe animatiefilm? Een reeks van korte filmpjes uit alle hoeken van de wereld? Of toch liever een greep uit de animaties van Nederlandse bodem? Dan is het Holland Animation Film Festival helemaal wat voor jou. Met wat geluk hoef je er niet eens voor te betalen, want wij geven vijf vrijkaartjes weg.

Win een prachtig prijzenpakket van Toy Story 3

[Update: De laatste dag gaat nu in!] Het succes van Toy Story 3 kent geen grenzen en het nieuwe avontuur van de speelgoedpersonages is goed op weg om heel wat records te breken in de bioscoop. Toch kun je de pracht van de animatiefilm ook al voor een stukje in huis halen, want samen met Walt Disney Studios Benelux geven wij enkele leuke prijzenpakketten weg…

Winnaars dvd Princess and the Frog

Vorige week organiseerden we samen met webwinkel Proxis een wedstrijd waarbij je de dvd van The Princess and the Frog kon winnen.

Uit alle tijdige inzendingen met het juiste antwoord (“Knabbel en Babbel” of de namen van het duo in een andere taal) koos het lot de volgende winnaars:

» Lovine B. uit Tilburg en Nancy N. uit Zele.

Zij hebben ter bevestiging een e-mail gekregen met daarin meer informatie over de wedstrijd.

Wij wensen de winnaars alvast veel plezier met de tekenfilm en aan alle andere talrijke deelnemers: Volgende keer meer geluk! Houd Animatieblog in de gaten want binnenkort komt er weer een leuke wedstrijd met nieuwe prijzen aan.

Win de dvd van The Princess and the Frog! [afgelopen]

[update: de laatste uren gaan in!] Het zijn Dolle Disney Dagen! Je wil Pinokkio in blu-raykwaliteit bewonderen, je bent op zoek naar die ene soundtrack uit The Jungle Book of je wil gewoon de animatiefilms aanvullen die nog ontbreken in je collectie? Dan hebben we goed nieuws, want bovenop onze wedstrijd waarbij je een dvd van The Princess and the Frog kunt winnen, hebben we nog een interessante tip voor jou.