Toy Story 3-D

The Walt Disney Company maakt bekend dat het derde deel uit de Toy Story trilogie in Digital 3D geproduceerd wordt. Om het publiek warm te maken voor de release in juni 2010, worden ook Toy Story en Toy Story 2 in respectievelijk oktober 2009 en februari 2010 heruitgebracht in Disney Digital 3D. John Lasseter verduidelijkt deze 3-dimensionale beslissingen: “3D biedt fantastische nieuwe mogelijkheden voor het animatiegenre en we zullen deze nieuwe technologie blijven gebruiken om onze verhalen te vertellen in de best mogelijke manier.”

Lee Unkrich (Toy Story 2, Finding Nemo) neemt voor Toy Story 3 opnieuw plaats in de regisseursstoel en ook Tom Hanks en Tim Allen zijn gegarandeerd weer van de partij.

Richting Taiwan
De verhaallijn is nog niet officieel bevestigd maar volgens Wikipedia wordt de hele productielijn van Buzz Lightyear teruggeroepen door de speelgoedfabrikant in Taiwan vanwege een defect. Op zijn reis naar het verre Oosten ontmoet Buzz speelgoed van alle landen met dezelfde bestemming als hijzelf. Natuurlijk laten Woody en het andere speelgoed van Andy’s kamer het hier niet bij en starten ze een heldhaftige reddingsmissie.

Lees ook:
- Disney en Pixar bevestigen Toy Story 3 
- Wat brengt de toekomst voor Disney/Pixar: het volledige overzicht 

Lees ook:Eerste clip uit Pixars kortfilm Small Fry
Lees ook:Leuke reclame voor Toy Story-speelgoed
Lees ook:Leuke afgekeurde titels voor Toy Story
Lees ook:Koop je eigen Cars
Lees ook:Bekijk de eerste clip uit Toy Story 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.