Ik wil Wall-E!

wall-ekl

Op weg naar de bloederige, meeslepende voorstelling Sweeney Todd, kwam ik niemand minder dan Wall-E tegen! Of toch een grote kartonnen replica… Bij het aanschouwen van zijn lieflijke robottrekken en nog belangrijker, na het lezen van enkele interessante berichten op /Film, wist ik het wel zeker: ik wil Wall-E!

De Amerikaanse filmwebsite berichtte deze week namelijk over leuke Wall-E merchandising. Ultimate Wall-E, te bekijken op onderstaande foto’s, is een uiterst interessant speeltje gericht op een meer volwassen publiek.

De afkomst van de foto’s is niet bekend en de informatie is moeilijk te ontcijferen, maar vast staat dat Ultimate Wall-E een bestuurbare robot wordt, die op verschillende commando’s reageert. De besturing verloopt via een afstandbediening en hij heeft blauwe lichtgevende ogen. De meer triviale slagzinnen ‘amazing animated features’ en ‘animated speakers’ zijn me niet helemaal duidelijk. Als jullie een idee hebben, hoor ik het graag.  

In een waarschijnlijk meer aanvaardbare prijscategorie vind je de Wall-E action-figure. Hij ziet er heel leuk uit en past mooi op ieders bureau. Ik heb al een plaatsje vrijgemaakt… Het is nu trouwens officieel dat Peter Gabriel meewerkt aan de muziek voor deze nieuwe Pixar animatiefilm. Wall-E komt op 30 juli in de zalen.

 

 

 

 

 

Lees ook:
- Buzz en Woody helpen Wall-E een handje
- Derde Wall-E trailer
- Wall-E trailer veroorzaakt tranen    

Lees ook:Maak van je Gamecube een Wall-E
Lees ook:Nieuwe Wall-E trailer (niet langer te bekijken)
Lees ook:Derde Wall-E trailer
Lees ook:Aangename kennismaking: Wall-E, ontmoet stofzuiger
Lees ook:Wall-E trailers

8 reacties op “Ik wil Wall-E!

  1. Thomas O'Malley

    Bij ons in de Utopolis van Mechelen staat er ook zo’n reuze kartonnen Wall-E :D
    Iedere keer dat er iemand passeert maakt ie een geluidje, telkens een heel leuk toontje, en om de zoveel keer zegt ie z’n naam. De wc-dame van de ciné wordt er knettergek van :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Thomas O'Malley

    Voor de nieuwschierigen: het speakertje en cameraatje zit in zijn rechterrupsband (dus als ie voor je staat de linkerband).
    Als hij dus geen lawaai maakt bij het passeren, hebben geïrriteerden hem afgezet, schakel hem aan en aanschouw de eerste sprekende standee!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans W.

    ‘Amazing animated features’ betekent waarschijnlijk dat de robot een aantal voorgeprogrammeerde bewegingen maakt als je op een bepaald knopje drukt, bv. dansen. Er zijn op dit moment robots in de handel (niet gebaseerd op Disney/Pixar figuren natuurlijk) die dit ook kunnen. Kosten ‘slechts’ 200 euro…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wendy

    @Thomas: Oh waw, dat had ik nog niet eens door dat hij geluidjes maakte. Nu je het zegt, hoorde ik wel ergens een Waaaàààll-E op de achtergrond. :-)

    @Hans: Bedankt voor de verduidelijking! Ik ben wel benieuwd naar de prijs van de ‘Ultimate’ maar vrees idd dat wat duur wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  5. esteban

    Zelf ben ik het meest geinteresseerd in de kartonnen WALL-E zoals op de bovenstaande foto. Toen ik hem een tijdje geleden in de Kinepolis (Brussel) zag staan, was ik helemaal verkocht. :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Andy

    Bij ons in Zoetermeer staat hij ook. Ben namelijk gister naar cloverfield geweest. Zag hem daar staan. Ik vond hem wel grapig. :
    Waleeee zij die hahaha

      /   Beantwoorden  / 
  7. Enca

    Waar kan ik het huis van WALL.E kopen

      /   Beantwoorden  / 
  8. Seppe

    Enca, ik vermoed dat je het over de ‘Electronic BNL Truck Playset’ hebt van ‘ThinkWay Toys’? Als je even googelt met die informatie vind je vast voldoende resultaten. Hopelijk ben je daar wat mee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.