Heroes ster in Hoodwinked 2: Hood vs. Evil

De cast van Hoodwinked 2: Hood vs. Evil is bekend. Anne Hathaway die haar stem leende aan Red, wordt vervangen door Hayden Panettiere, de super cheerleader uit de hitserie Heroes. Glenn Close (Granny), Patrick Warburton (Wolf), David Ogden Stiers (Nicky Flippy) en Andy Dick (Boingo) blijven voor dit tweede deel van de partij. Martin Short, Joan Cusack, Wayne Newton, David Alan Grier, Amy Poehler, Bill Hader en Brad Garrett zijn de nieuwe namen toegevoegd aan de stemmencast.

Missing: Hans en Grietje
Het verhaal draait dit keer om de mysterieuze verdwijning van Hans en Grietje. Red Riding Hood bevindt zich in een verafgelegen land in een geheim trainingskamp genaamd The Sister Hoods, wanneer ze samen met wolf wordt opgeroepen om de verdachte verdwijning te onderzoeken.

Weer meer van hetzelfde dus…

Lees ook:
- Hoodwinked toffe film slappe dvd 
- Hoodwinked: animatie met ruimte voor improvisatie

Lees ook:Eerste karakterposters voor Hoodwinked 2
Lees ook:Eerste trailer voor Hoodwinked 2
Lees ook:Nieuwe filmposters voor Hoodwinked 2
Lees ook:Nieuwe releasedatum voor Hoodwinked 2
Lees ook:Eerste vijf minuten uit Superkapje

7 reacties op “Heroes ster in Hoodwinked 2: Hood vs. Evil

  1. Andy

    Ben benieuwd. Weet je mischien waneer hij uit komt Wendy?

      /   Beantwoorden  / 
  2. esteban

    *zucht* Hoodwinked was best wel grappig bij momenten, maar leek iets te veel op ‘n one-trick-pony. Bovendien vond ik de animatie spuuglelijk. Als er op een moment letterlijk iets blijft haperen, krijg je toch je bedenkingen. Eentje om over te slaan, zegt m’n gevoel.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wendy

    @Andy: Oh, helemaal vergeten er bij te plaatsen, de Amerikaanse release zou nog voor 2008 zijn, maar het lijkt er eerder op dat die nog wat opgeschoven gaat worden. Een datum voor de lage landen is nog niet bekend.

    @Esteban: ik vrees er ook een beetje voor. Ook het thema van de sprookjesparodie is ondertussen toch wel tot op de laatste druppel uitgeperst maar het einde is vrees ik nog lang niet in zicht…

      /   Beantwoorden  / 
  4. remi

    Wisten jullie dat je Hayden al kende?
    Ze was namelijk de stem van Dot in A bugs Life

    pretend it’s a seed ok?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Andreas

    Hoodwinked vond ik echt helemaal geen leuke film. Animatie en Character Design staken mij zo hard tegen dat ik de hele film wachtte tot het einde kwam, ik denk zelfs dat ik het midden geskipt heb en enkel nog de clue bekeken.
    Nee, Hoodwinked vind ik er eentje om te negeren :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Aljen

    Ik vond het eerlijk gezegd een bar slechte film. Enige pluspunt dat ik kon ontdekken is dat je zonder Pixar of Dreamworks in je naam best een 3d film kunt maken met een sterrencast. (Ook als minpunt te zien; sterren weten dus niets van kwaliteit op animatiegebied).

      /   Beantwoorden  / 
  7. Frans

    Ik kijk erg uit naar deeltje twee, heb net nog deel één voor de derde keer gezien, en het blijft geweldig om alle details te zien die ze erin gestopt hebben, ze hebben misschien omdat ze een laag budget hadden minder geld besteed aan de animatie, maar daardoor hebben ze veel meer tijd gehad om een geweldig verhaal te bedenken! Heb me nog helemaal slap gelachen met alle typetjes, en hoe ze waren uitgewerkt. Echt een fantastische film!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.