Bekende stemmen voor Cloudy 2

Nieuwe stemacteurs en details over maffe voedselmonsters in de komedie.

Regisseurs Cody Cameron en Kris Pearn werken bij Sony Pictures Animation aan Cloudy 2: Revenge of the Leftovers, het vervolg op de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs.

Vandaag werd bekendgemaakt welke acteurs hun stem aan sequel lenen. Een groot deel van de originele cast keert terug: Bill Hader (uitvinder Flint Lockwood), Anna Faris (weervrouw Sam Sparks), James Caan (Flints vader Tim Lockwood), Andy Samberg (volksheld “Baby” Brent), Neil Patrick Harris (aap Steve) en Benjamin Bratt (cameraman Manny). Voor de rol van agent Earl wordt Mr. T vervangen door Terry Crews. Nieuwe aanwinsten zijn Will Forte (Chester V) en Kristen Schaal (Barb).

Het verhaal gaat voort waar de eerste film ophield. Flint is niet langer een miskend genie en hij wordt door zijn wereldberoemde idool Chester V. gevraagd om zich aan te sluiten bij The Live Corp Company, een hoogtechnologisch bedrijf waar de beste en briljantste mensen nieuwe uitvindingen maken om de wereld te verbeteren. De rechterhand van Chester is Barb, een vrouwelijke orang-oetan die in haar hersenen een menselijk brein heeft zitten en van lipstick en manipuleren houdt (hé, net een echte vrouw).

Net als Flints droom in vervulling lijkt te gaan (erkend worden als uitvinder), ontdekt hij dat zijn beruchtste machine nog steeds werkt. In plaats van water in voedsel te veranderen, creëert die nu gemuteerde voedselbeesten. Flint en zijn vrienden staan voor de lekker gevaarlijke opdracht om de wereld (opnieuw) te redden. Ze zullen het onder meer moeten opnemen tegen hongerige tacodillen, watermeloenifanten, garnaalpansees, appelpythons, levende augurken, een wandelende aardbei die Barry heet en een kaashamburgerspin met frietjes als poten.

Een glimp van Barry en de andere eetbare monsters is te zien op de achtergrond van een foto van Genndy Tartakovsky. De regisseur van Sony’s Hotel Transylvania deelde handtekeningen uit op de recentste editie van SIGGRAPH (klik op de foto voor hogere resolutie).

Cloudy 2 wordt in Amerika in de bioscoop verwacht op 7 februari 2014.

(Via ComingSoon en EW)

Lees ook:Cloudy krijgt serie
Lees ook:Nieuwe trailer Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Eerste glimp van Cloudy 2
Lees ook:Het regent nieuwe plaatjes en fragmenten uit Meatballs
Lees ook:Cloudy 2 strikt Kristen Schaal

3 reacties op “Bekende stemmen voor Cloudy 2

  1. peter

    klinkt leuk.
    lijkt me wel een leuk vervolg.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    het verhaal voor deel 2 klinkt best geinig.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hansje

    Jammer dat het nog zo lang duurt voor-ie uitkomt. Ik vond de eerste ‘Cloudy’ erg goed… lekker cartoony!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.