Het beste middel tegen de hik?

Shaun is best een slim schaap, om niet te zeggen: het slimste schaap dat ik ken. Voor elk probleem vindt hij wel een oplossing en van elke oplossing krijgt hij weer een nieuwe ingeving. In deze leuke aflevering van Shaun the Sheep komt het antwoord op Shirleys hardnekkige hikken echter uit onverwachte hoek. Veel kijkplezier met Shaun! Ondertussen ben ik een weekendje weg, maar maandag ben ik weer terug met een filmervaring rijker: iets over een bij, veel honing en een slechte stemactrice… 

 

Lees ook:Shaun-special in de maak
Lees ook:Shaun The Sheep wint Emmy
Lees ook:Shauns eerste trailer
Lees ook:Shaun the Sheep naar de bios
Lees ook:Nieuwe Shaun-teaser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.