Eerste teaser voor Arthur Christmas

Bekijk de eerste beelden uit Arthur Christmas, een komische animatiefilm over de zoon van de Kerstman en zijn maffe familieleden.

Zelfs al beweert de kleine elf in de onderstaande trailer dat er helemaal niets te zien is, zijn dit toch de eerste beelden uit Arthur Christmas.

In de nieuwe animatiefilm, een coproductie van Aardman Animations en Sony Pictures Animation, maken we kennis met de familie van de Kerstman. Meer bepaald met Arthur, de jongste zoon van Santa. Samen met een heel leger van elfen bezorgt de Kerstman elk jaar op één nacht alle cadeautjes bij de kinderen. Zoals bij elke grote organisatie loopt er ook op de Noordpool af en toe wat mis. Wanneer een van de 600 miljoen kinderen door een fout geen geschenk krijgt, is Arthur de enige die niet bij de pakjes blijft neerzitten…

Arthur Christmas verschijnt in de Nederlandse bioscopen op 15 december 2011. De Belgische release volgt op 21 december 2011. Meer informatie over de film en de acteurs die hun stem lenen aan de personages vind je in onze andere berichten.

Eerste teaser voor Arthur Christmas

(Via HeyUGuys)

Lees ook:Reusachtige poster voor Arthur Christmas
Lees ook:Nieuwe teaser voor Arthur Christmas
Lees ook:Nederlandse trailer voor Arthur Christmas
Lees ook:Nieuwe beelden uit Arthur Christmas
Lees ook:Twee leuke trailers voor Arthur Christmas [update]

5 reacties op “Eerste teaser voor Arthur Christmas

  1. kenny

    ziet er grappig uit :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    nog een jaar en 8 dagen :S
    ziet er inderdaat grappig uit de elf met de dikke ardapelneus en de flap oren

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans W.

    Ben niet erg onder de indruk. De karakteranimatie is ver beneden het peil dat we van Aardman gewend zijn. Maar ach, een jaar is nog ver weg…

      /   Beantwoorden  / 
  4. El Hombre

    Ziet er erg leuk uit. Kan niet wachten om hem met mijn zoontje(s) te gaan bekijken. Jammer dat we er nog een jaar op moeten wachten. Ik vraag me af waarom Aardman ons pest met het veel te vroeg uitbrengen van deze trailer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.