Programma F.A.C.T.S. 2011 staat online

Op 22 en 23 oktober gaat dit jaar weer een nieuwe editie door van F.A.C.T.S.; het grootste comics-, scifi- en animefestival van de Benelux.

Zoals we eerder schreven, gaat dit weekend de 21e editie door van F.A.C.T.S. (Fantasy, Animation, Comics, Toys en Space). Het evenement brengt jaarlijks meer dan tienduizend geïnteresseerden samen om kennis te maken met sciencefiction, strips en (Japanse) animatie en de makers daarvan.

Op de website staat ondertussen het programma online, net als een plattegrond met een handig overzicht van de locaties. Zo hoef je niet te verdwalen wanneer je op zoek bent naar je idool. Naast bekende acteurs en internationale gasten is ook heel wat tekentalent uit Nederland en België aanwezig (onder wie Romano Molenaar, Lectrr, Edwin Rhemrev, Steven Dupré, Marissa Delbressin, Kristof Spaey, Marlon Teunissen). Het volledige overzicht met meer info over de gasten en hun werk vind je hier en hier.

F.A.C.T.S. 2011 gaat door op 22 en 23 oktober 2011 in Flanders Expo (Gent, België). Kaartjes kosten 10 euro voor volwassenen, 8 euro voor cosplayers. Kinderen tot tien jaar mogen gratis binnen. Alle nodige informatie vind je verder op http://www.facts.be.

Tot daar!

Lees ook:F.A.C.T.S. 2011 barst los op 22 en 23 oktober
Lees ook:F.A.C.T.S. 2012 wordt groter dan ooit
Lees ook:Geanimeerde trailer voor F.A.C.T.S.
Lees ook:Dit weekend barst F.A.C.T.S. weer los
Lees ook:Knappe concept art voor The Incredibles 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.