Geanimeerde Wii-mote verovert YouTube…

Ik ben niet echt een gamer (bezoek daarvoor games.blog.nl), maar Nintendo's Wii begint ook mijn aandacht te trekken. Zeker als er ook nog eens leuke geanimeerde reclamefilmpjes voor de Wii op YouTube verschijnen. Zie het kunststukje hieronder! En geloof het of niet… het verhaal wil dat Nintendo niks heeft te maken met dit filmpje. Het is gemaakt door Super 78, en volgens de verhalen op internet 'just for fun'… Persoonlijk denk ik dat studio Super 78 zichzelf hier mooi mee in de kijker speelt. Of het zijn gewoon enorme Wii-fans. Ik krijg in ieder geval heel veel zin om dat laatste ook te worden…

Lees ook:DreamWorks animeert voor Nintendo 3DS
Lees ook:Geanimeerde promotie voor Colombiana
Lees ook:Tweede trailer voor Flushed Away
Lees ook:Animatievideo voor hoempa-metalband
Lees ook:Hamster uit Bolt in kortfilm Super Rhino

Eén reactie op “Geanimeerde Wii-mote verovert YouTube…

  1. Brian

    lol

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.