Eerste blik op Mass Effect: Paragon Lost

Artwork en een teaser voor de nieuwe animatiefilm.

Zoals we eerder schreven, wordt er aan een animatiefilm gewerkt die gebaseerd is op het populaire videospel Mass Effect. Het sciencefictionavontuur heeft als ondertitel Paragon Lost en is eigenlijk een prequel van de game Mass Effect 3.

Het verhaal volgt de belevenissen van de marinier James Vega. Voor de Alliantie leidt hij een elitekorps dat de strijd aangaat met de mysterieuze, buitenaardse bedreiging (The Collectors). Vega en zijn soldaten moeten de bewoners van een afgelegen sterrenstelsel beschermen tegen een genadeloze invasie.

Producenten van de film zijn Funimation, BioWare (en moederbedrijf EA). De prent wordt geanimeerd door T.O. Entertainment en Production I.G. Op het South by Southwest-festival hing een verzameling concept art, die ook in het onderstaande filmpje is te zien. De eerste teaser bevat helaas niet veel meer dan het geanimeerde logo.

De nieuwe animatiefilm wordt in de herfst van 2012 verwacht.

Concept art voor Mass Effect: Paragon Lost op SXSW

Teaser voor Mass Effect: Paragon Lost

(Via ANN en IGN)

Lees ook:Animatiefilm van Mass Effect in de maak
Lees ook:Eerste teaser voor Dragon Age-film
Lees ook:Poster en concept art voor Dragon Age-film
Lees ook:Kort animatiefilm van DreamWorks: First Flight
Lees ook:Knap artwork voor animatiefilm No Pets Allowed

Eén reactie op “Eerste blik op Mass Effect: Paragon Lost

  1. TAZ

    de plaatjes voor de film zien er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.