Super Mario Bros in Don’t Stop Me Now van Queen

Super Mario Bros speelt Don't Stop Me Now van Queen

Hoe speel je de bekende hit van Queen na met deuntjes uit de videogame?

MarioAls je dacht dat de Bohemian Rhapsody van The Muppets deze week (klik hier voor de clip) het enige eerbetoon aan de overleden Freddie Mercury is, dan heb je het grondig mis, want het onvermijdelijke is alweer eens gebeurd: een geschifte creatieve Japanner met té veel vrije tijd heeft Don’t Stop Me Now van Queen nagespeeld met deuntjes uit het spelletje Super Mario World.

De muziek is tijdens sommige momenten behoorlijk hectisch in de onderstaande clip, maar toch kan je duidelijk de vertrouwde noten uit de song herkennen.

Toegegeven, de maker heeft niet alles zelf nagespeeld. Om de compilatie van de videobeelden te maken werd naar verluidt een hack gebruikt die toelaat om het spel automatisch te laten werken. Maar het blijft verbazend hoe iemand zelfs maar op het idee komt om met de beperkte deuntjes van een spel een wereldhit van de Engelse muziekgroep na te spelen.

Automatic Mario: Don’t Stop Me Now

(Via DutchCowboys)

Super Mario Bros speelt Don’t Stop Me Now van Queen

Hoe speel je de bekende hit van Queen na met deuntjes uit de videogame?

Als je dacht dat de Bohemian Rhapsody van The Muppets deze week het enige eerbetoon aan de overleden Freddie Mercury is, dan heb je het grondig mis. Want het onvermijdelijke is alweer eens gebeurd: een geschifteSTREEP creatieve Japanner met té veel vrije tijd Don’t Stop Me Now nagespeeld met deuntjes uit het spelletje Super Mario Bros.

Toegegeven, de maker heeft niet alles zelf nagespeeld. Om de compilatie van de videobeelden te maken werd naar verluidt een hack gebruikt die toelaat om het spel automatisch te laten werken. Maar het blijft verbazend hoe iemand zelfs maar op het idee komt om met de beperkte deuntjes van Super Mario Bros de wereldhit van Queen na te spelen.

Automatic Mario: Don’t Stop Me Now

Clipmario

(Via DutchCowboys)

Lees ook:Leuke animatiefilm brengt ultieme strijd: Mario versus Pac-Man
Lees ook:Apekool met zuurkool
Lees ook:Anne Hathaway & Helena Bonham Carter in Alice in Wonderland
Lees ook:Vervolg Wreck-It Ralph in de steigers
Lees ook:The Muppets spelen Bohemian Rhapsody van Queen

Eén reactie op “Super Mario Bros in Don’t Stop Me Now van Queen

  1. jan

    woow.. die gast had echt niks te doen:p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.