Bekijk het begin van Cloudy with a Chance of Meatballs

Bekijk de lange openingsscène uit Cloudy with a Chance of Meatballs

De eerste zeven minuten uit de lekkere animatiefilm staan online.

Afbeelding uit Cloudy with a Chance of MeatballsCloudy with a Chance of Meatballs is de nieuwste animatiefilm van Sony Pictures Animation.

Na animatiefilms als Monster House, Open Season en Surf’s Up vond de studio dat het tijd was om de wereld te verrassen met een regen van gehaktballen, hamburgers, pannenkoeken en meer van dat lekkers.

Afbeelding uit Cloudy with a Chance of MeatballsHet komische verhaal over een mislukte uitvinder werd in Amerika een (onverwacht) succes en is, in tegenstelling tot zijn voorgangers, ook in 3D te bekijken.

Cloudy with a Chance of Meatballs wordt in België verwacht op 13 januari 2010 en in Nederland pas op 17 februari 2010, maar dankzij een uitgebreid fragment op Yahoo kun je de eerste zeven minuten van de film nu al bekijken.

De openingsscène smaakt naar meer en ik vermoed dat Cloudy with a Chance of Meatballs dan ook een animatiefilm wordt om van te smullen.

Mocht het onderstaande fragment het niet doen (op het moment van publicatie doen meerdere clips van Yahoo het niet), dan kun je de clip ook nog steeds downloaden en bekijken in de beste kwaliteit: 720p (.mov, [352 MB]) en 1080p (.mov, [496 MB]).

Openingsscène Cloudy with a Chance of Meatballs

(Via YahooMovies en HDT)

Lees ook:Het sneeuwt ijsjes in Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Eerste trailer Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Cloudy with a chance of Meatballs in 3D!
Lees ook:Allereerste poster Sony’s Cloudy with a chance of meatballs
Lees ook:Het regent gehaktballen en zonneschijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.